avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1224 soluții astăzi
Forum Activitate BIRLEAZA

Activitate BIRLEAZA

Multumim, este o confirmare ca tatal meu este singurul mostenitor pt ca fratele 3 nu mai are sotie si alte rude ale sotiei in viata {nu are rude pe linie materna in viata ci numai pe linie paterna si acesta este tatal meu, respectiv fratele 1)
Cei 3 frati din familia mea:
Fratele 1 este tatal meu , traieste si are 2 fiice.
Fratele 2 a murit acum 10 ani si are 1 fiu care traieste.
Fratele 3 a murit acum 15 ani si a avut un fiu care a murit recent,
In concluzie , Tatal meu /singurul frate care mai traieste este mostenitorul fratelui 3?
Buna ziua,
In familie exista 3 frati , din care 2 decedati.
Cei 2 frati decedati au fiecare cate un mostenitor,
Mostenitorul/fiul celui de-al 2lea frate decedeaza,
Ni s-a spus ca fratele in viata mosteneste averea fratelui decedat caruia i-a murit si unicul mostenitor.
Asa este?
Buna ziua,
Cum pot afla info (care sunt partile, obiectul in discutie, etc...)
despre un dosar la care stiu nr/ nr?/1998
M-am uitat pe portal Justitie si nu i s-a dat raspuns.
Multumesc anticipat pt ajutor.
Va multumesc mult, va anuntam cand vine si pronuntarea (hotararea) in urma Apel din 31 iulie 2020 ,ca sa avem necesar de acte final in luarea unei decizii pt declarare sau nu a recursului..
Cu respect.
Nu intelegeti ca sora a castigat cele 2 instante de Fond si Apel numai prin minciuna! Am descris anterior: de 3 ani mama nu a mai primit-o in casa iar in acest timp nu are nici un ajutor de la sora dar nici nu l-ar fi acceptat.. Sora a pretextat la proces ca nu o poate ajuta pe mama pt ca mama nu o mai primeste in casa!dar ea totusi ii trimite lunar suma de 400 lei mamei, pe care aceasta refuza sa-i primeasca,(deci banii se intorc la sora, iar aceasta ruleaza cei 400 lei neprimiti de mama in fiecare luna, vezi doamne ce darnica si miloasa este ea cu mama !pt ca numai femeia care o ingrijeste o costa lunar 2500 lei, nu mai vb de utilitati-telefon ,TV, Enel,medicamente, alimente, taxiuri la medic, spital, etc! Sora a aratat instantei, vedeti ca mama nu ma primeste dar eu am dovezi ca-i trimit lunar 400 lei!
Justitia e oarba!Sora mea nu are nici pensie, nu a muncit vreodata, a avut vreo 3 mariaje din care a fost data afara din casa, (casele erau ale sotilor) nici macar pensie alim pt copii nu a primit de la soti!Acei soti au reusit sa scape de escroaca si mama a fost pacalita!pt ca a gandit cu inima de mama, a primit-o in casa, i-a facut intrare in spatiu, contract de ingrijire cu habitatie viagera, imputernicire in banii de la banca, loc si cavou la cimitirul Bellu, etc, mama i-a dat totul din mila!La putin timp dupa ce i-a facut contractul de intretinere, (facut in oct 2014), luat cavoul Bellu si banii complet toti din banca,a inceput calvarul pt mama, injurii, violente, neingrijire totala, etc, iar mama care era doar cu ea in casa si cu copiii ei -majori aprox varsta 30 ani, dar fara casa si ei a trebuit sa suporte aceste umilinte pana in iunie 2017 cand a fost trantita si calcata in picioare, rupt un picior din sold, "ai trait destul" si ai grija ce spui la spital ca tot aici vii si te terminam. Mama nu a avut curaj la spital sa cheme politia, ii era frica de intoarcere acasa, nu a spus ca afost agresiune ci accident.
Bref, violentele de acasa, nu le-a putut dovedi cu martori, pt ca ii era interzis sa vb cu vecinii, cei 2 vecini ce au venit la proces au spus ce se auzea pe la usi, iar la spital nu a vb de agresiune ci de accident La intoarcerea acasa a chemat cu greu politia la tel, dar politia s-a spalat pe maini spunand ca aceast problema se rezolva in Justitie.
Si Justitia dupa aproape 2 ani si ceva de infatisari, a solutionat, Fond pierdut de mama, apel pierdut de mama, cu posibilitate de Recurs!
Ce sa ne mai asteptam acum, sa mai continuam Recursul in aceste conditii?
In ce ar consta aceste inscrisuri?
De ex, daca am pierdut si FOND si APEL, si nu am merge mai departe la RECURS, mama sa accepte sa vina sora sa o "ingrijeasca"(igiena,utilitati,medicamente, femeie cu ingrijire permanenta, doctori, analize, spital, etc...)lucru pe care sora nu le-a facut niciodata pt ca necesita, indemanare, bunavointa, mila, bani....sora nu are nici pensie, doar ca e escroaca, vanatoare de averi...astfel ca mama ar putea chema oamenii din bloc sa vada aceasta "grija" sau chiar politia pt ca mama se asteapta si la violenta, injurii, etc, ceea ce sora a facut si acum 3 ani cand mama nu a mai primit-o in casa, cu deosebire ca mama a indurat tacit si nu a avut martori cu care sa dovedeasca ce se petrecea in casa la acea vreme, dar acum e patita...
Oricum, mama nu ar fi singura, i-am adus pe cineva care are grija de ea zi si noapte, mi-e teama ca sora sa nu dea afara femeia care are grija de mama si noaptea! (sub pretext ca are sora "grija" de mama dar substratul este ca aceasta-femeia, ar fi potential martor la ce se petrece acum in casa si in plus trebuie sora sa o plateasca!)
E bine sa renuntam la RECURS?
Sa luam acest scenariu in calcul de aceasta data cu martori OK (vecini, femeia din casa,etc)
Ce parere aveti?
Ce inseamna :
-"In recurs nu se mai judeca situația de fapt ci doar probleme de drept"-adica nu mai putem veni cu alti martori, alte probe ,etc
-"o a d0ua opinie legala" adica sa solicitam sfatul altui avocat?
Buna seara, am pierdut si Apelul,
Cu drept la RECURS dupa comunicare Hotarare.
Ce sanse avem?