avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Buna ziua, Cum pot afla info (care sunt partile, ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Buna ziua, Cum pot afla info (care sunt partile, obiectul in ...

Buna ziua,
Cum pot afla info (care sunt partile, obiectul in discutie, etc...)
despre un dosar la care stiu nr/ nr?/1998
M-am uitat pe portal Justitie si nu i s-a dat raspuns.
Multumesc anticipat pt ajutor.
Doar sa mergeti la arhiva instantei care a solutionat acel litigiu ....
Dosarele vechi nu apar pe net,singura varianta e sa mergeti.la arhiva instantei..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Site cu termene de judecata OANA GORAN OANA GORAN aveti idee care este site-ul in care gasesc info privind dosarele pe rol, stiu ca exista info despre dosarele aflate pe rolul tribunaleor si judecatoriilor ... (vezi toată discuția)
Detalii identificare lichidator/arhivator firma radiata T.J. T.J. Buna ziua! Tatal meu va iesi in curând la pensie. Incerc sa il ajut cu procurarea documentelor ce atesta vechimea in munca. Avem o singura firma de care nu ... (vezi toată discuția)
Disparitia unui dosar de pe portalul instantei de judecata geodumi47 geodumi47 Buna seara! Am urmatoarea problema: Am pe rol un dosar de partaj iar partea parata a cerut instantei corelarea unui dosar mai vechi la dosarul cauzei de ... (vezi toată discuția)