avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1250 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... In familie exista 3 frati, din care 2 decedati. Cei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

In familie exista 3 frati, din care 2 decedati. Cei ...

Buna ziua,
In familie exista 3 frati , din care 2 decedati.
Cei 2 frati decedati au fiecare cate un mostenitor,
Mostenitorul/fiul celui de-al 2lea frate decedeaza,
Ni s-a spus ca fratele in viata mosteneste averea fratelui decedat caruia i-a murit si unicul mostenitor.
Asa este?
Cel mai recent răspuns: BIRLEAZA , utilizator 21:06, 14 Octombrie 2025
Poate fi adevărat sau fals.
În ce ordine au murit fratele 2 și copilul lui?
Ultima modificare: Marți, 14 Octombrie 2025
romascanu, moderator
Cei 3 frati din familia mea:
Fratele 1 este tatal meu , traieste si are 2 fiice.
Fratele 2 a murit acum 10 ani si are 1 fiu care traieste.
Fratele 3 a murit acum 15 ani si a avut un fiu care a murit recent,
In concluzie , Tatal meu /singurul frate care mai traieste este mostenitorul fratelui 3?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumnații vor să o dea afară din casa părintească pe soția unui frate de-al lor, decedat înaintea părinților. ea nu are drept la moștenirea bătrânilor? sammy44 sammy44 Batrani cu 4 copii. Unul din ei statea cu ei , casatorit , cu 2 copii. Decedeaza si dupa un timp mor pe rand si batranii. Copiii batranilor , cei 3 ramasi in ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa tata OAIDA-ANETA OAIDA-ANETA Sunt divortata si am o fiica ; fostul meu sot s-a recasatorit si actuala sotie are un fiu:fostul meu sot are de la tatal decedat(mama lui traieste inca)o ... (vezi toată discuția)
Lamuriti-ma va rog! arara arara Copii unui frate decedat vin la mostenire alaturi de ceilati frati ai tatalui decedat in caz de deces al altui frate fara mostenitori? De mentionat ca averea ... (vezi toată discuția)