avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 348 soluții astăzi
Forum Activitate madalinagabriel

Activitate madalinagabriel

Bună ziua! Băiețelul meu face 2 ani în 27 august 2021. Pot reveni în câmpul muncii în 27 iulie și beneficiez de stimulent de insertie? Nu mai trebuie respectate cele minim 60 de zile? Menționez ca tatăl nu își ia luna. Mulțumesc!
Bună ziua! Daca copilul e nascut in 27.08, pentru calcularea indemnizatiei de crestere copil se iau in calcul 12 luni de venituri nete incepand cu luna nasterii? Si daca incep cu august 12 luni inapoi ce iau in considerare? Venitul aferent lunii august care se încasează in septembrie sau venitul care a fost incasat in august aferent lunii iulie? Multumesc!
Discuție Taxa timbru
Bună seara,am un dosar pentru intabulare casa pe cale judecatoreasca,iar azi am primit o scrisoare prin care sunt instiintata ca am de platit o suma de...care reprezinta taxa de timbru.As dori sa stiu cum se calculeaza taxa de timbru.Multumesc anticipat.
Buna ziua! In luna ianuarie am avut 10 zile de concediu medical,5 la urgenta,5 zile nu.Neavand stagiu minim de cotizare(6 luni) mi-au fost platite doar primele 5 zile de concediu medical.Intrebarea mea este:daca s-a dat derogare la legea sanatatii , s-a trecut la stagiu de cotizare vechi( o luna) si s-a revenit la indemnizatia de concediu medical vechi am dreptul la recalculare concediu medical si la plata celor 5 zile de concediu neplatit pentru luna ianuarie? Multumesc frumos!
Multumesc frumos.De la CNAS au spus ca nu se poate,iar firma a spus ca nu-mi recunoaste adeverinta daca as plati...nu mai inteleg nimic...
Buna ziua,daca am o intrerupere la acelasi loc de munca,iar in acest moment nu indeplinesc stagiu minim de cotizare de 6 luni pot plati la CNAS cotizatia din urma pentru ca stagiul de cotizare sa fie complet? Multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Concedii medicale 2018
Multumesc frumos,Nu am avut un alt loc de munca,am avut o intrerupere de la acelasi loc de munca,o intrerupere de 8 luni.Exista posibilitatea de a plati la CAS contributiile necesare pentru perioada de intrerupere si sa mi se elibereze o adeverinta de stagiu de cotizare?
Buna ziua,as dori sa stiu care e stagiu minim de cotizare pentru ca angajatorul sa-mi plateasca concediu medical.M-am angajat in august,iar in ianuarie am avut concediu medical pe care firma nu doreste sa mi-l plateasca,pot plati cotizatia la sanatate din urma pentru a avea stagiu complet de cotizare? Multumesc anticipat.