avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Activitate Ionel firu

Activitate Ionel firu

Dacă aveam 115km/h cum apare pe filmarea lor 93km/h asta cred numai din rauvointa sau a fost predat să sancționeze firma la care lucrez din anumite sesizări și ce-au zis am rezolvato bineînțeles cu( mine) fiind încrezători că no să depun contestație. Mă gândesc eu ! Dumneavoastră ce ziceți?????
Cui o să-i de-a dnl judecător dreptate în final???
Nu știu de unde a ajuns dnl polițist să treacă în procesul verbal 115 dacă de fapt era 93km?
Da eram gol în drum spre acel pacient care trebuia transportat.Am preferat să i-au amendă dar nu să mi se ia permisul cu 95 km pt a salva viața unui om.
Așa cred și eu.neavand nici martori opriți din trafic .Colegul dnl polițist știam că nu este valabil în instanță.


latka a scris:

Pai ati spus ca in procesul verbal de contraventie scrie 115 km/h. daca era in zona cu limitare de viteza de 50 km/h (de ex localitate), ati deposit cu mai mult de 50 km/h limita admisa, ceea ce inseamna 90 de zile suspendare de permis. 93 km/h sustineti ca apare intr-o imagine (film ? poza ?) si v-am explicat ca daca e o poza puteti contesta aceasta proba pentru ca nu arata acea viteza de 115 km/h , trecuta in PV. Totodata verificati daca proba se incadreaza in cerintele art. 3.5.1 din NML-021-05.

D-na avocat cazul fortuit nu merge aici, ar fi mers in conditiile art. 1352 (a se vedea si art. 11 din OG2/2001), atunci cind un alt participant la trafic ar fi obligat persoana in cauza sa incalce legea, cum ar fi atunci cind esti fortat sa faci o depasire pe linie continua, din cauza unui vehicul oprit/stationat neregulamentar.,

Am invocat cazul fortuit. Pe mine mă interesează poza cu 93 km .de ce mi-a luat permisul.??
Eu am făcut contestație că altfel nu știam ce viteză am avut. Ce ar trebui să fac acum în instanță?? Apropo eram cu mașina de serviciu , lucrez la o firmă de transport pacienți pt dializă și fusesem sunat de către un superior și anunțat că m-ai am de transportat urgent un pacient de la clinică către domiciliul acestuia fiind într-o stare critică având m-ai multe boli asociate celei de insuficiență renală. La momentul opriri de către mașina radar neinscriptionata fiind singur in mașină.
La T. 93 trebuia să-mi ia permisul de conducere pt 90 de zile????
Bună seara am făcut și eu contestație pt un proces verbal în care dnl polițist mi-a scris că ma luat cu aparatul radar cu o viteză de 115 km/h m-am prezentat la toate chemările în instanță și în final îmi dă de la judecătorie CD cu filmarea .Pe poză scrie T 93 km/h și m-ai in dreapta puțin scrie opus și deasupra 35km. Nelămurirea mea este cu ce viteză mă luat radarul . și ce să invoc la judecătorie. Vă rog să-mi dați un sfat s-au o părere. Vă mulțumesc mult!
Lucrez la o firmă privată de transport persoane dializate . Am suferit un accident anul trecut pe 28 07 2017 se poate vedea pe infotrafic la Pitești a fost întâmplarea . de atunci șeful meu tot se ține de capul meu să mă facă să-mi dau demisia.apropo masina care am conduso avea ITP expirat de aproape o lună la mine fiind prima dată când m-am urcat pe ia și la mine sa întâmplat nenorocirea.bineinteles am luat amenda.seful meu a cerut bani la restul colegilor că să plătesc eu amenda.este normal.de ce dovezi am nevoie să-l pot da in judecată? vă mulțumesc!