avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate Ionut61

Activitate Ionut61

Buna! As dori sa cumpar cateva arii de teren intravilan Industrial, se afla langa case doar ca in cf apara intravilan industrial! Exista posibilitatea sa imi construiesc o casa pe el sau posibilitatea sa l modic in intravilan din intravilan industrial?
La fel am patit si eu cu cv maker! Faceti urgent charge back la banca! La 3 charge back uri o sa le inchida contul si aveti si sansa sa va recuperati banii! Asa am facut eu charge back la banca, plangere la politie si plangere EEC, centrul european al consumatorilor, precizati si ca firma nu v a emis factura pe sumele platite si ca nu exista afisate datele firmei sau numar de telefon de contact!


gi-jane2 a scris:

aveti o problema... una mare. fratele trebuia sa pastreze casa si sa va dea banii pt cota dvs?

Da , fratele locuieste in acea casa, si trebuie sa ne dea partea tatalui, dar nu ne a dat o desi in instanta trebuie sa ne dea acum 10 ani
Buna ! Mama a facut contract de intretinere cu fratele meu, am deschis proces eu impreuna cu celelelate 3 surori pentru partea tatalui, am castigat procesul si fratele era obligat prin sentinta sa ne dea partea tatalui, au trecut 11 ani si nu ne a dat partea, acum am deschis proces din nou, probabil o sa castigam din nou! Intrebarea este casa o se evalueze la pretul pietei de acum avand in vedere ca au trecut 12 ani de la evaluarea cealalta? Si ce e de facut daca fratele care are undeva 75% din casa refuza din nou sa ne dea banii? Putem cere vanzarea casei?
Am mostenit casa parintilor,anul trecut am si intabulat o pe mine, vecinul de langa mine are casa construita pe 1 M cam asa pe terenul meu, ma tot suna ca i vine la masurat sa merg sa semnez ca i dau partea aceea, eu i am zis ca in momentul cand demoleaza casa(e foarte veche aproape se darama) imi vreau terenul inapoi ca nu imi convine sa mi se ia din front! Zilele trrcute m a amenintat ca ma da in judecata si imi blocheaza vanzarea casei ca a aprut ceva lege noua! E posibil asa ceva? Sa ma dea tot el in judecata si sa imi blocheze vanzarea cand tot el e cel care are casa construita peste terenul meu?
Buna! Am terminat facultatea si masterul in Drept acum 5 ani, acum m am hotarat sa dau examen la barou de primire in profesie avocat stagiar! Intrrbare e , trrbuie sa imi caut avocat la care sa imi fac stagiatura inainte de examen sau dupa examen? Si ce se intampla daca iau examenul si nu gasesc avocat care sa ma ia stagiar? Si stiti ceva legat de examen, e posibil sa schimbe strictura sa fie doar un raspums corect la grile in loc de 1 sau 2 corecte?
Pentru cota tatalui am avut proces cu fratii, m au dat in jidecata, a iesit sentinta sa le dau cate 5000 lei la fiecare, doar ca eu nu le am dat inca banii, acum vroiam sa le dau

Dapix a scris:

Care avocat vă recomandă să mergeți în instanță, al dumneavoastră sau al fraților`?
Și de ce 12 ani frații nu v-au cerut banii, pentru cota tatălui`?



Dapix a scris:

Care avocat vă recomandă să mergeți în instanță, al dumneavoastră sau al fraților`?
Și de ce 12 ani frații nu v-au cerut banii, pentru cota tatălui`?

Al meu avocat a zis ca trebuie sa merg iar in instanta! Fratii nu au cerut banii dupa ce a iesit sentinta! Eu am tot vrut sa i dau avocata a zis sa nu ma grabesc sa le dau banii ca am timp! Incep sa ma indoiesc de avocata! Parca nu mai am incredere!
Am avut contract de intretinere cu mama, am avut proces cu cei 5 frati, si la final a iesit sa le dau cate 5000 lei la fiecare din partea tatalui! Sentinta a iesit acum 12 ani, avocata a insistat ca nu e graba sa le dau partea! Acum zilele trecute am mers la avocat sa i cheme sa le dau cei 5000 lei, insa avocatul a zis ca trebuie sa mergem din nou in instanta! Nu a ramas valabila sentinta de acum 12 ani? O sa se evalueze din nou casa?


ynocentta a scris:

In toate cazurile in care partile interesate inteleg sa apeleze la serviciile persoanelor specializate pentru solutionare spete in raport si fata de terti ,,partea interesata are dreptul sa tina permanent legatura cu persoana specializata,

Am tinut mereu legatura cu avocatul, sunam mereu si intrebam si doamna imi zicea ca a depus plangerea,ca trrbuie sa mearga la politie sa vada, ba ca cei de la politie nu raspund, ba ca nu au adresa inculpatilor, in 2020 am facut rost de adresa lor din buletin i am dat o avocatei! I am dat avocatei toate probele cu ei