avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat. Recent, pe 27 ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Buna ziua! Va rog sa-mi dati un sfat. Recent, pe 27 decembrie ...

Buna ziua!
Va rog sa-mi dati un sfat. Recent, pe 27 decembrie 2022, am avut nevoie de un model de CV de pe net, am gasit, pe site-ul CVmaker.ro. Dupa completarea CV_ului, mi s-a cerut sa platesc suma de 5,95 lei. Astazi am constat ca mi s-au mai tras din cont de catre acelasi site suma de 89,95 lei. Nu stiu de ce, deoarece la momentul cand am completat formularul lor de CV nu am fost anuntat ca mi se vor opri alti bani de pe card. Acum realizez ca este posibil sa fi fost scris undeva cu litere foarte mici sau cine stie unde ca sa platesc lunar aceasta suma. Cum pot (daca mai pot) sa imi iau banii inapoi de la acesti oameni care se ocupa de astfel de inselatorii??
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Ionut61 , utilizator 13:35, 10 Aprilie 2024
Studiați încă o data site-ul respectiv daca exista sau nu precizări care v au scăpat prima data.Probabil sunt acoperiți, au undeva trecut în termeni,/condiții prevederi privind suma totala ,costurile etc.Puteti face o sesizare la ANPC despre recuperare bani slabe șanse..
Ultima modificare: Miercuri, 4 Ianuarie 2023
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat
Va multumesc!
La fel am patit si eu cu cv maker! Faceti urgent charge back la banca! La 3 charge back uri o sa le inchida contul si aveti si sansa sa va recuperati banii! Asa am facut eu charge back la banca, plangere la politie si plangere EEC, centrul european al consumatorilor, precizati si ca firma nu v a emis factura pe sumele platite si ca nu exista afisate datele firmei sau numar de telefon de contact!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata cu card online-pachet nesosit Michelline13 Michelline13 Am facut o plata cu cardul Visa-euro pe un site de imbracaminte din strainatate. Banii au fost retrasi din contul meu dar pachetul nu a sosit cu toate ca ei ... (vezi toată discuția)
Fals angajator cere bani inainte de interviu Amaliaenescu Amaliaenescu Buna ziua. Am aplicat la un post pe un site foarte cunoscut cu locuri de munca. In anunt se mentiona ca CV-ul trebuie trimis la o anumita adresa de email. Dupa ... (vezi toată discuția)
In data de 11.12.2021 am postat un anunt de vanzare pe olx. am ... Ticc Ticc In data de 11.12.2021 am postat un anunt de vanzare pe OLX. Am fost contactat prin Whatsapp de un individ necunoscut. In data de 12.12.2021 am primit ... (vezi toată discuția)