Buna seara ,
Eu locuiesc in Spania din 2006 si muncesc cu contract de munca legal , sunt divortata si am o fetita de 16 ani care locuieste cu mine si este eleva in clasa XI in Spania, Avem residenta espaniola. In anul 2006 am deschis un cont bancar BCR ptr a primi alocatia copilului in acest cont cu un contract de 5 ani care mi sa oferit de catre aceasta banca (plan de locuinte) . La 5 ani inoiesc contractul . Niciodata nu am depus bani, doar se depune alocatia copilului in care statul roman livreaza lunar alocatia direct in banca. In ziua de 20 /02/2018 primesc un mesaj de la mama caci am primit o scrisoare
ADRESA DE ISTIINTARE PRIVIND INFIINTAREA POPRIRII in care se me comunica caci datorez 269 ron , impozite pe venituri din activitati independente 2006 , 2014. Intrebarea mea : Ce pot face, eu ñu pot calatori in Romanía de moment, Poate efectúa fratele meu aceasta plata in numele meu? fara sa fiu afectata pe viitor? Pe alta parte ma instiinteaza ca s-a luat masura indisponibilizarii sumelor existente precum si viitoare provenite din incasarile zilnice din conturile in leí si valuta. Eu incerc prin consulatul ambasadei Romane sa fac o inputernicire fratelui meu pt a ma reprezenta organelor de stat.
Multumesc mult pt timpul acordat lecturii mesajului meu si v-as fi f recunoscatoare daca a-ti putea sa-mi raspunde-ti cat de curâd. Va multumesc.