avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate lucdum

Activitate lucdum

Răspuns la discuția radiere sanctiune disciplinara
Revin la discutia privind radierea sanctiunilor. Ce se întâmplă cu prima sancțiune aplicată in noiembrie 2017 după ce a fost radiată sancțiunea din mai 2018. Mi se cere să radiez si prima sanctiune.
Răspuns la discuția radiere sanctiune disciplinara
Multumesc.
Răspuns la discuția radiere sanctiune disciplinara
a doua sanctiune aplicata in mai 2018
Răspuns la discuția radiere sanctiune disciplinara
Multumesc.In cazul prezentat cum se aplica aceasta prevede?
director si director adjunct de la o scoala - programati in concediu 22.04-3.05.
cererea directorului semnata de ISJ - atributii preluate de 2 cadre didactice membre CA. Directorul adjunct vine in activitate pe 2-3 mai si solicita rechemare din concediu printr-o cerere. Cadrul didactic care avea atributii de director o aproba. Ce poate face directorul in acest caz? Se poate considera abuz avand in vedere ca directorul adjunct cere unui cadru didactic sa-i semneze cererea, chiar daca acesta avea delegate atributii de director ? Multumesc.
prima sanctiune - avertisment - noiembrie 2017
a doua sanctiune - 10% din salariu pe trei luni
Apoi nu a mai primit nici o sanctiune.
Care sanctiune se radiaza si in ce canditii?
Multumesc
Răspuns la discuția rezultate analize
Multumesc
Buna ziua,
Un angajat a venit la serviciu sub influenta bauturilor alcoolice( mirosea puternic a alcool) a refuzat alcooltestul, a agresat verbal alti angajati, chiar si cu amenintari, comportament violent, a venit politia si l-a internat la psihiatrie. Cum pot , ca angajator, sa intru in posesia rezultatelor analizelor biologice pentru a sti alcoolemia si cum pot sa-i cer reevaluare medicala periodica, fiind institutie bugetara?
Răspuns la discuția Asociatia de parinti din scoala
Multumesc
Buna ziua,

In scoala noastra exista asociatia parintilor infiintata in 2008 cu aproximatie avand ca membrii fondatori conducerea de atunci a scolii. Presedintele asociatiei este un cadru didactic auxiliar din scoala care atunci avea copilul ca elev al scolii cu sediul la adresa personala. Cum procedam pentru a schimba presedintele, comitetul director, cenzorul și sediul asociatiei? Trebuie infiintată o asociație noua? Membrii fondatori raman aceeasi? Multumesc.