avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Activitate Misha15

Activitate Misha15

Bună ziua, am un PFA pentru prestări servicii, din motive de sănătate nu am mai putut lucra, m-am pensionat pe caz de boala, am gradul doi. Trebuie sa depun declarația unica cu zero venituri, ce obligații de plata am în aceasta situație? Multumesc.
Buna ziua, am o mașină înmatriculată pe numele meu, am mai cumpărat una, as vrea sa pun numerele de pe prima mașina pe a doua, se poate? Ce trebuie făcut?
Mulțumesc.
Bună ziua!
Pensia de urmaș se mai acorda copilului (tatal a murit) dacă mama se recăsătoreste și își schimba numele?
Menționez ca cei 2 părinți obtinusera divorțul înainte de decesul tatălui.
Mulțumesc
Răspuns la discuția Concesiune
Eu am lotul din spate pentru care s-a trasat drumul de acces, vecinul are lotul de la strada, din fata, cu acces de acolo. Tot acest vecin cu lotul la strada, dar și vecinul din partea cealaltă a caii de acces, ar putea utiliza drumul meu, pentru ca terenul le permite construirea? Legal, o cale de acces, proprietatea statului, poate fi concesionata? Mulțumesc
Discuție Concesiune
Se poate concesiona un teren ce constituie cale de acces spre locuință?
Menționez ca în urma dezmembrării imobilului au rezultat 2 loturi, unul la stradă celalalt în spatele primului, iar de la stradă spre lotul al doilea s-a creat calea de acces din excedentul de teren rezultat în urma măsurătorilor cadastrale, față de suprafață de teren prevazuta în actul de proprietate.
1) Poate fi concesionata aceasta suprafață?
2) Fiind trecuta cale de acces în acte, vecinul poate folosi și el acest drum (are latimea de 3 m)?
Multumesc