avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 540 soluții astăzi
Forum Activitate Tudorionascu

Activitate Tudorionascu

Am observat mai multe incercari de modificari ale actelor constitutive ale Asociatiilor de Proprietari din Bucuresti care sunt in curs sau au fost respinse (nefiind mentionate motivele):
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI KRISTAL RESIDENCE 2 (sectorul 4)
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI POŞTALIONULUI 59 BLOC 1 (sectorul 4)
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI IARBA CÂMPULUI 60 (sectorul 4)
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI CALEA VĂCĂREŞTI NR. 318 - BLOC 3B (sectorul 4)
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC AMIRO (sectorul 4) -
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI VIVA METALURGIEI BLOC 2 (sectorul 4) - modificări acte constitutive persoane juridice Asociaţie de proprietari
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC 41 (sectorul 4)
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC M1 (sectorul 4)

Am observat totusi ca exista cazuri de cerere partial acceptata pentru:
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC 13 (sectorul 4) - Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de petenta Asociaţia de Proprietari Bloc 13. Dispune înregistrarea în registrul special al instanţei a modificărilor statutului şi acordului de asociere conform hotărârii adunării generale din 09.07.2022. Respinge ca neîntemeiat capătul de cerere privind înregistrarea în registrul special al instanţei a regulamentului condominiului şi a componenţei nominale a organelor de conducere.
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC A12 (sectorul 4) - Solutia pe scurt: Admite în parte cererea formulată de petenta Asociaţia de proprietari Bloc A12. Dispune înregistrarea în registrul special al instanţei a modificărilor privind statutul, conform hotărârii adunării generale din 25.11.2022.

Am gasit totusi cazuri in care cererea a fost acceptata fara probleme:
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC P4 SCARA 1 - (sectorul 4) - Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune înregistrarea în Registrul Special al instanţei a modificărilor conform hotărârii adunării generale din 08.04.2022. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, apel care va fi depus la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti.
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI DRUMUL BINELUI 229-231 CORP A - Solutia pe scurt: Admite cererea. Dispune înscrierea petentei în Registrul Special de la grefa Judecătoriei Sector 4 Bucureşti. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare, apel care va fi depus la Judecatoria Sectorului 4 Bucuresti.
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI NEW WORLD VĂCĂREŞTI - Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petenta Asociaţia de Proprietari New World Văcăreşti. Dispune înscrierea petentei în Registrul Special de la grefa Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare.
- ASOCIAŢIA DE PROPRIETARI BLOC 6 - Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de petenta Asociaţia de Proprietari Bloc 6 Scara 1. Dispune înscrierea petentei în Registrul Special de la grefa Judecătoriei Sectorului 4 Bucureşti. Executorie. Cu drept de apel în termen de 5 zile de la comunicare.

Intrebarea este daca in celelalte sectoare ale Bucurestiului nu exista macar incercari de modificare a statutului juridic al Asociatiei de Proprietari.
A reusit vreo Asociatie de Proprietari din Bucuresti sa-si schimbe statutul conform legii 196/2018 ?
Am folosit urmatorul site:
[ link extern ] /
de la Volt S.R.L. din Alba Iulia, Romania, pentru a genera o foaie de varsamant.
Este foarte bun si mai este si gratis.
A rezolvat situatia noua firma de administratie care a preluat complexul de apartamente.
Este posibila utilizarea unei foi de varsamant completate manual (nu electronic) pentru plata asigurarilor sociale CASS si impozitul pe salariu? (intrebare din data de 17 octombrie 2022)
Va multumesc pentru raspuns!
Cum se poate afla parola de la contul de BlocManager (BlocManagerNet) daca fostul Presedinte al Asociatiei care avea aceasta parola refuza sa o dea noului Administrator?
Este vorba de programul informatic de contabilitate care este utilizat pentru crearea listelor de intretinere si am inteles ca este folosit in majoritatea blocurilor din Bucuresti (posibil chiar sa fie majoritar la nivel national).
Pentru Foaia de Varsamant (Impozit Salarii) - ce data a lunii august sa pun? Este OK daca pun 18 august 2022?
Sunt Presedintele unei Asociatii de Proprietari si trebuie sa realizez Foaia de Varsamant pentru impozitul pe salariul femeii de serviciu - impozit care se plateste la Trezoreria Sector 3 Bucuresti - BS BASS BFNUASS - contributii asigurari - care ar fi regula dupa care sa pun data la Foaia de Varsamant? Intre 15-25 ale fiecarei luni?
S.C. Supercom S.A. (prin Directia Venituri Buget Local Sector 2) a trimis notificare pe adresa Asociatiei de Proprietari din Sectorul 3 - pentru incheiere de contract de salubritate. Este cumva o greseala ? Primaria sectorului 3 mai are o societate proprie pentru colectarea gunoiului ?
Nu s-a modificat această prevedere din Regulamentul Asociației de Proprietari din anul 2014. Poate un proprietar să conteste listele de întreținere care sunt calculate în acest mod?