avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Activitate alexank

Activitate alexank

Examen pt functia de procuror
As dori sa știu cât mai multe pt ocuparea acestei funcții:
Am vechime de 11 ani ca și consilier juridic, ca și procuror bineînțeles ca nu am, și voiam sa știu ce ar trebui sa fac: sa urmez cei doi am de curs în inm și apoi examen ?ce pasi știți ca ar trebui sa ii urmez?
Știu asta, doar ca voiam sa știu dacă as mai putea beneficia de salariu pana în ianuarie, când cei de la primărie au spus ca îmi vor lucra dosarul. Nu am beneficiat de nici un concediu pana acum.

Cornel Vasile a scris:

Incepand cu cea de-a 43 de zi dupa nastere, daca ati beneficiat de concediu de maternitate (pre si postnatal) , puteti intra in CCC...

Concediu creștere copil
Îmi puteți spune,va rog , în situația în care am născut la finalul lui octombrie, concediul de creștere copil când se poate lua cel târziu?
Dosarul pt indemnizație se va depune în ianuarie de către primăria în raza căreia am domiciliul,iar firma angajatoare mi-a spus sa fac cerere pt acest concediu începând cu luna decembrie, pana acum fiind plătită normal.
Intrebarea e: dacă primăria îmi va depune dosarul începând cu luna ianuarie, și se știe acest lucru, atunci nu as putea face cerere pt concediu tot din ianuarie, și firma angajatoare sa imi plătească salariul și luna aceasta?
Ma poate ajuta cineva cu niste raspunsuri, va rog?
Sunt insarcinata in luna 6, am anuntat angajatorul de la prima luna. si voiam sa stiu ce documente trebuiesc depuse, unde si cand? precizez ca sunt in Franta in telemunca de un an de zile. Anul acesta am facut 10 ani de munca la acelasi angajator.
Am ajuns in aceasta tara deoarece in Romania am piedut 3 sarcini si am inteles ca Franta ar fi una dintre tarile in care medicina te ajuta sa ramai insarcinata si sa si duci sarcina pana la bun sfarsit.
Mi s-a facut serclaj la 3 luni si acum stau doar la pat pana voi naste.
Multumesc
normal ca stiu. De ce ? dvs nu stiti cand se depune bilantul anual? pare ca nu.
va informez ca bilantul din 2021 se depune pana la 31.05.2022.
eu voiam sa stiu daca sunt sanctionata ca pers juridica in cazul in care am sedinta aga dupa 31.05.2022. Am vazut intre timp ca nu am fost.
M a putei ajuta , va rog, sa imi spuneti ce documete trebuiesc pentru o prelungire sediu la un ONG. A avut un contract de inchiriere, care a expirat expirat de pe 15.06.2022 si acum i-am facut un contract de comodat.
In afara de contractul de comodat ce documente imi mai sunt necesare? imi trebuie Hotarare si cerere de inaintare pentru instanta?
ce se poate intampla faca nu m-am incadrat pana la 31.05.2022 cu sedinta aga privind aprobarea bilantului 2021?
va multumesc
Este obligatoriu ca la un SA cu doi actionari prezenti si care sunt de acord cu toate deciziile, sa se faca o convocare inainte de sedinta aga? stiam ca doar la SA-urile cu sute de actionari trebuie facut convocarea, dar la unul cu 2 trebuie urmati aceeasi pasi?
Multumesc.
Pana la urma am reziliat contractul de comodat cu acordul partilor si am intocmit unul de inchiriere cu noua persoana juridica interesata.