Nu stia atunci ca exista o sulta ,femeia de la care a cumparat urma sa isi faca mostenirea,am luat atunci casa cu act de mana nu la notar ,iar dupa ce femeia sia facut mostenirea a plecat in strainatate si nu am mai dat de ea ,mama fiind nevoita sa o dea in judecata pt a avea act lecat ca ea este proprietara casei dupa cumparare,acum pe cand sa imi fac eu mostenirea am aflat ca exista o sulta ,adica erau mai multe dar pe cei care au mai fost iam gasit si miau dat declaratie ca leau fost platiti banii doar pe aceasta femeie care e decedata nu pot sa o scot din extrasul cf si nu pot sa imi fac mostenirea,chiar am apelat si la un avocat
Buna ,am si eu o intrebare ,mama mea a cumparat o casa,acum ea a decedat si eu nu pot sa imi fac succesiune dupa ea pt ca in extrasul cf apare o matusa de ai femeii de la care am cumparat casa (la aceasta matusa ,femeia de la care a luat mamica casa trebuia sa ii dea o suma de bani cand a facut indiviziune,dar aceasta matusa este decedata actual )eu nu pot sa o scot din extrasul cf pt ca nu pot dovedii ca ia platit suma de bani si nici nu am cum sa dovedesc ca e decedata,ce as putea face?
Buna ziua,am si eu o intrebare ,.Daca am o fetita care are numele sotului meu dar nu este al lui,si am divortat in 2017de sotul meu care pana acum mia trimis pensie alimentara si pentru fetita (precizez ca cand am divortat aveam 3 copii minori printre care si fetita car nu este a lui si a fost pus la plata intretinerii si nu a zis cand am divortat ca fetita nu este a lui),poate acum dupa atatia ai sa ma dea in judecata cum ca fetita nu este a lui si sa nu mai plateasca intretinere?