avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ,am si eu o intrebare ,mama mea a cumparat o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ,am si eu o intrebare ,mama mea a cumparat o casa,acum ea ...

Buna ,am si eu o intrebare ,mama mea a cumparat o casa,acum ea a decedat si eu nu pot sa imi fac succesiune dupa ea pt ca in extrasul cf apare o matusa de ai femeii de la care am cumparat casa (la aceasta matusa ,femeia de la care a luat mamica casa trebuia sa ii dea o suma de bani cand a facut indiviziune,dar aceasta matusa este decedata actual )eu nu pot sa o scot din extrasul cf pt ca nu pot dovedii ca ia platit suma de bani si nici nu am cum sa dovedesc ca e decedata,ce as putea face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:51, 14 Martie 2022
cum de a cumparat mama fara ca sulta sa fie radiata?
Nu stia atunci ca exista o sulta ,femeia de la care a cumparat urma sa isi faca mostenirea,am luat atunci casa cu act de mana nu la notar ,iar dupa ce femeia sia facut mostenirea a plecat in strainatate si nu am mai dat de ea ,mama fiind nevoita sa o dea in judecata pt a avea act lecat ca ea este proprietara casei dupa cumparare,acum pe cand sa imi fac eu mostenirea am aflat ca exista o sulta ,adica erau mai multe dar pe cei care au mai fost iam gasit si miau dat declaratie ca leau fost platiti banii doar pe aceasta femeie care e decedata nu pot sa o scot din extrasul cf si nu pot sa imi fac mostenirea,chiar am apelat si la un avocat
chiar am apelat si la un avocat

Se va descurca el

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am divorțat pe cale amiabilă la primărie și m-am înțeles ... Kornel1 Kornel1 Am divorțat pe cale amiabilă la primărie și mam înțeles verbal cu fostul soț în privința partajului ,ca eu sa i dau toate bunurile comune și suma de ... (vezi toată discuția)
Succesiune BoangherMihaela BoangherMihaela buna ziua.fratele a decedat .am ramas la mostenire sotia si sora.mentionez ca fratele nu are copii nici parinti.bunurile ce compun masa succesorala sunt ... (vezi toată discuția)
Ce e de făcut când apare o notificare în extrasul cf? codrutzza codrutzza În extrasul CF apare o notificare și mă împiedică să trec casa bunicii pe numele meu(conform notarului). Menționez că bunica mea a avut proces cu ... (vezi toată discuția)