avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 853 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua am nevoie de un sfat im legatura cu o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua am nevoie de un sfat im legatura cu o donatie.Daca ...

Buna ziua am nevoie de un sfat im legatura cu o donatie.Daca cineva mia donat o casa si un teren mai are dreptul sa stea in ea?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 22:23, 17 August 2022
Dacă donația a fost fără sarcini și fără vreo clauza, nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract vanzare cumparare uzufruct viager georgedoru georgedoru Buna ziua. Am problema cu un contract de vanzare cumparare cu uzufruct viager. Socrii mei ne-a facut acte de vanzare cumparare in urma cu cativa ani pe ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, in 2015 am primit de la mătușa mea apartamentul ... florentinavranceanu02@gmail.com florentinavranceanu02@gmail.com Bună ziua, in2015 am primit de la mătușa mea apartamentul prin donație cu uzufruct viager fără sarcinii ,totul a fost bine pana acum câteva luni de ... (vezi toată discuția)
Succesiune ,renuntare in favoarea fratelui conditionata . ziarediverse ziarediverse In august 2008 a decedat tatal . Impreuna cu mama detineau in proprietate o casa cu teren aferent in care locuieste in exclusivitate fratele meu si concubina ... (vezi toată discuția)