avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 783 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate Denissss

Activitate Denissss

Bună ziua! Am o întrebare,sunt obligata să plătesc o penalizare de 20% la o agenție de turism dacă in oferta lor scrie, așa? Taxa de înscriere este de 20%, dacă renunțați la excursie in intervalul de 59-30 de zile inaintea plecării se vor reține 20%.
Doar că noi nu am apucat sa plătim taxa de înscriere, deși factura sa emis. După câteva zile de la emiterea facturii am renunțat la excursie si mai sunt 45 de zile până la plecare...
Buna ziua! Am primit de la parinti un teren si o fundatie cu un proiect expirat din anul 1996.Problema este ca mai este un teren de exact aceeasi marime nefdefalcat de a mea ,a matusii.Si in mijlocul terenurilor este o constructie tip duplex. Partea matusii sa edificat (fara sa respecte proiectul)iar partea mea a ramas in stadiul de fundatie. Matusa și-a intabulat casa și și-a însușit si peretele in plus a mai adăugat si 10 cm de izolație. Normal in actele de donație avem parti egale de proprietate (adică jumate din peretele comun imi aparține) Prima întrebare este ca o pot acuza pentru declaratie falsă daca nu ii cedez peretele dupa defalcare?
Discuție Vânzare casa
Buna ziua, mama a pus casa de vânzare au apărut și cumpărători într-un final și pe acte nu apărea că era și un garaj pe proprietate și primăria a cerut demersuri și acte că sa fie depuse . Problema e că domnul primar după 3luni nu a fost in stare sa se uite la acte și să semneze sau sa ne spună dacă ceva mai lipsește .Întrebarea mea e daca se poate invoca vreo lege care să îl grăbească ,altfel vom pierde cumparatorii