avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 775 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vânzare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vânzare casa

Buna ziua, mama a pus casa de vânzare au apărut și cumpărători într-un final și pe acte nu apărea că era și un garaj pe proprietate și primăria a cerut demersuri și acte că sa fie depuse . Problema e că domnul primar după 3luni nu a fost in stare sa se uite la acte și să semneze sau sa ne spună dacă ceva mai lipsește .Întrebarea mea e daca se poate invoca vreo lege care să îl grăbească ,altfel vom pierde cumparatorii
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:15, 8 Mai 2018
Buna seara,
Va sfatuiesc sa formulati cererea in scris si sa solicitati raspuns in termen legal de 30 de zile conform OG27/2002 art. 8

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rezolutiune conventie de vanzare garaj lorellei_39 lorellei_39 am cumparat , printr-o contract sub semnatura privata un garaj in 2002 de la un vecin care nu avea acte de proprietate pe constructie, garajul era construit ... (vezi toată discuția)
Obligatie de a face Adrian Horatiu Adrian Horatiu V-as ruga de un sfat. Mama mea a obtinut in instanta obligatia administratorului imobilelor primariei de a ii vinde locuinta in anul 2002 (aprox). Dupa ... (vezi toată discuția)
Se poate anula o comisie si un act de vanzare-cumparare ionsusana ionsusana Buna ziua! Am si eu o problema la care as vrea sa imi raspundeti.In anul 1992 parintii mei si-au revendicat pamantul care a fost luat in timpul ... (vezi toată discuția)