avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 316 soluții astăzi
Forum Activitate Ioana Stanciu

Activitate Ioana Stanciu

Buna ziua!
M-ar interesa si pe mine cum imi pot calcula salariul pe luna trecuta dat fiind ca de pe data de 01.07 mi s-a marit salariul la 3500 net (4444 ron brut - constructii) in urma unui act aditional, am avut si 5 zile de concediu medical (boala normala platita cu 75%), iar la sfarsitul lunii pe 29, in ultima zi mi-am dat demisia, Aveam si 7 zile de concediiu de odihna neluate pe care mi-au comunicat ca mi le platesc. Cum pot calcula ce salariu trebuie sa primesc in aceasta luna? De asemenea m-ar interesa si ce documente trebuie sa imi elibereze fostul angajator. Multumesc anticipat!
Buna seara!
Am si eu o nelamurire.
Parintii a 2 copii au fost deportati din Bulgaria in Romania. In momentul de fata parintii au decedat. Cei 2 copii pot lua pensie de urmas?
Daca da, imi puteti spune va rog ce lege prevede acest drept?
Multumesc anticipat!
Buna seara!
In cazul in care parintii au fost deportati din Bulgaria in Romania, iar ambii parinti au decedat, cei 2 copii pot lua pensie de urmas ?
Daca da, ma puteti ajuta cu o lege care prevede acest drept?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Salariu de baza
Multumesc frumos pentru raspuns!
Pentru un post de munca scrie ca salariul de baza este 5000 lei. Nu am idee cat este venitul net la aceasta suma...
Discuție Salariu de baza
Buna ziua!
Salariul de baza este acelasi lucru cu salariul brut?
Răspuns la discuția Salariu
Asa mi-a reiesit si mie din calcule. Multumesc frumos! O zi buna sa aveti in continuare!
Răspuns la discuția Salariu
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt! Dar in situatia mea mai am de primit ceva ?
Răspuns la discuția Salariu
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt! Dar in situatia mea mai am de primit ceva ?
Discuție Salariu
Buna ziua! La locul de munca unde am lucrat se da pe 10 lichidarea,iar pe 25 avansul. Eu pe data de 10 mi-am dat demisia. Am primit pe data pe 10 atunci lichidarea, aceeasi suma ca de obicei...mai trebuie sa primesc bani acum pe 25? Cele 9 zile cat am lucrat la inceputul lunii ?
De asemenea pe data de 5 martie m-am angajat si pe 10 n-am primit nimic in luna respectiva ci pe 25. La incheierea cobtractului nu trebuie sa imi dea si pe zilele acelea de pe 5-10?
Te poate angaja o firma pe un post de inginer desi ai facultatea absolvita (diploma de absolvire), dar fara diploma de licenta care atesta acest lucru? De asemenea,o data ce la rubrica de inginer proiectant te treci pe plansa ca proiectant este vreo problema de origine juridica? Este vorba de planuri ce raman la beneficiari in urma contractului si nu cunosc legile.
O alta problema este ca nu mi-a dat contractul dupa ce l-ar fi inregistrat desi l-am semnat in doua exemplare. Este posibil sa nu fie inregistrat inca dupa 3 luni de zile? Tin sa zic ca este o firma mare si nu cred ca ar face asa ceva cand au proiecte de o asemenea anvergura. Va multumesc anticipat!