Accesul la boxe se realizează prin spațiul denumit „garaj(loc de parcare). Alipirea acestora s-a făcut fără eliminarea pereților, deoarece spațiul respectiv reprezintă locul de parcare, iar imediat lângă acesta se află cele două boxe. Intrarea în boxe nu se poate face decât prin trecerea, fie și fictivă, pe locul de parcare. Din acest motiv, am alipit toate cele trei spații, întrucât nu pot fi vândute separat: în situația în care boxele ar fi vândute altei persoane, accesul acestora ar necesita trecerea pe locul de parcare.
Buna ziua,
detin doua boxe si un spatiu de garaj pentru masina la subsolul unui bloc, prin urmare am alipit toate cele 3 spatii boxele si garajul, asociatia de proprietari cand se schimba un bec sau oricele alta factura pentru partea comunca imi factureaza pe cele 3 spatii , este corect ?
va multumesc
Buna ziua !
As dorii și eu o lămurire la o intrebare. :)
Am achiziționat doua boxe și un loc de parcare la subsolul unui bloc ( care locuiesc in el) , Menționez ca boxele și parcarea sunt in aceleași loc ( adică nu o boxa la stânga , una la 50m și parcarea ) , toate sunt împreuna ,asociația de locatari ma pus la plata energiei electrice astfel : am trei spații la subsol plătesc de 3 ori !! Este corect așa , este vreo lege care sa spună cum se plătește , pe persoana , sau pe Cota aparte !! Nu mi se pare corect !!
Poate sa ma lămurească cineva !!
Va multumesc