avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Detin doua boxe si un spatiu de garaj pentru masina ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Detin doua boxe si un spatiu de garaj pentru masina ...

Buna ziua,
detin doua boxe si un spatiu de garaj pentru masina la subsolul unui bloc, prin urmare am alipit toate cele 3 spatii boxele si garajul, asociatia de proprietari cand se schimba un bec sau oricele alta factura pentru partea comunca imi factureaza pe cele 3 spatii , este corect ?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 13:04, 18 Noiembrie 2025
Există culoar de acces pentru boxe la subsol, care este spațiu comun. "Alipirea' (care probabil a dus la eliminarea unor pereți) ați făcut-o cu autorizație de construire?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pivinita bloc florinio florinio Buna ziua , Am luat de curand un apartament la etajul 2 , proprietarul mi-a dat si cheile de la pivnita din subsolul blocului , adica o zona cu mai multe ... (vezi toată discuția)
Necesitate acord casa calcan adi_obs_com adi_obs_com Buna ziua! Locuiesc intr-o locuinta tip duplex P+1E. In partea dreapta este cealalta locuinta din duplex, iar alipit de mine in partea stanga se ridica o ... (vezi toată discuția)
Bună seara. de aproximativ 2-3 ani am achizitionat, prin credit ... AndreiT1234& AndreiT1234& Bună seara. De aproximativ 2-3 ani am achizitionat, prin credit ipotecar, un apratament în județul Cluj, localitatea Turda. Nu m-am sinchisit prea mult dar ... (vezi toată discuția)