avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1467 soluții astăzi
Forum Activitate

Activitate

Răspuns la discuția Extras de la cartea funciara
Va multumesc frumos pentru raspuns,nu am nici un fel de document ,doar certificatul de nastere ,casa tatalui meu a fost o mostenire lasata parintilor .deci dupa moartea mamei tata are drept sa vanda sau sa faca contract altei persoane fara semnatura mea?

raluk0207 a scris:

Depinde daca bunurile sunt comune sau sunt proprii ale tatălui.
Extras de Carte Funciară nu puteti cere decât dacă aveți actele de proprietate și documentația cadastrala.

Buna seara am si eu o intrebare, va rog frumos daca ma puteti ajuta...sunt singura fiica a tatalui meu ,el a fost casatorit si mama mea vitrega ma crescut de mica ,anul trecut in decembrie ea a murit si tatal meu are o alta femeie cu el...Acea femeie nu ma accepta acolo nu a fost de acord ca eu sa merg la inmormantarea mamei mele...vreau sa va intreb in legatura cu casa ,tata ar putea sa faca acte la acea femeie farà acordul meu? Sau eu ca fica as putea scoate un extras de la cartea funciara sa vad daca ia trecut casa? Va multumesc mult...
Răspuns la discuția calomnia prin telefon
In primul rand pt ca a scos un copil minor din casa tatălui ..
Buna seara,ieri am avut o discutie cu sotia fostului sot si mi-a vorbit foarte urat ,ma jignit si am reusit sa fac o inregistrare pe telefon...baiatul Meu minor are 17 ani este in vizita la tata si ea la scos afara din casa,ieri sa dus la Politie a facut o declaratie si a aratat si convorbirea telefonica ,vreau sa spun ca politia Nu ia dat nici macar o amenda...este posibil asa ceva?

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Ruje a scris:

Probele video si audio, in instanta, nu sunt luate in considerare.

Saru'mana ... va spun io ca-s luate in considerare ... tocmai am avut o audiere a unor inregistrari recuperate de pe un tel mobil. Oare cine v-a spus ca nu-s luate in considerare ?

Buna seara,ieri am avut o discutie cu sotia fostului sot si mi-a vorbit foarte urat ,ma jignit si am reusit sa fac o inregistrare pe telefon...baiatul Meu minor are 17 ani este in vizita la tata si ea la scos afara din casa,ieri sa dus la Politie a facut o declaratie si a aratat si convorbirea telefonica ,vreau sa spun ca politia Nu ia dat nici macar o amenda...este posibil asa ceva?

Adalbert Gabriel Gazdovici a scris:

Ruje a scris:

Probele video si audio, in instanta, nu sunt luate in considerare.

Saru'mana ... va spun io ca-s luate in considerare ... tocmai am avut o audiere a unor inregistrari recuperate de pe un tel mobil. Oare cine v-a spus ca nu-s luate in considerare ?