avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extras de la cartea funciara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extras de la cartea funciara

Buna seara am si eu o intrebare, va rog frumos daca ma puteti ajuta...sunt singura fiica a tatalui meu ,el a fost casatorit si mama mea vitrega ma crescut de mica ,anul trecut in decembrie ea a murit si tatal meu are o alta femeie cu el...Acea femeie nu ma accepta acolo nu a fost de acord ca eu sa merg la inmormantarea mamei mele...vreau sa va intreb in legatura cu casa ,tata ar putea sa faca acte la acea femeie farà acordul meu? Sau eu ca fica as putea scoate un extras de la cartea funciara sa vad daca ia trecut casa? Va multumesc mult...
Ultima modificare: Marți, 1 Octombrie 2019
,
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 06:48, 4 Octombrie 2019
Depinde daca bunurile sunt comune sau sunt proprii ale tatălui.
Extras de Carte Funciară nu puteti cere decât dacă aveți actele de proprietate și documentația cadastrala.
Va multumesc frumos pentru raspuns,nu am nici un fel de document ,doar certificatul de nastere ,casa tatalui meu a fost o mostenire lasata parintilor .deci dupa moartea mamei tata are drept sa vanda sau sa faca contract altei persoane fara semnatura mea?

raluk0207 a scris:

Depinde daca bunurile sunt comune sau sunt proprii ale tatălui.
Extras de Carte Funciară nu puteti cere decât dacă aveți actele de proprietate și documentația cadastrala.

Da, pentru că imobilul este bunul lui propriu.
Ultima modificare: Vineri, 4 Octombrie 2019
raluk0207, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua,va rog sa ma indrumati cu ceea ce am de facut intr-o ... Vio Gheorghe Vio Gheorghe Buna ziua,va rog sa ma indrumati cu ceea ce am de facut intr-o succesiune,tatal meu a fost recasatorit dupa moartea mamei,mama decedata in 1989,a vindut ... (vezi toată discuția)
Testament catre un copil minor bună ziua ! tatăl meu a fost dat spre adopție unui unchi de-al ... Carlionta Carlionta Bună ziua ! Tatăl meu a fost dat spre adopție unui unchi de-al tatălui sau. Noi nepptii nu prea am avut contact cu parintii lui adoptivi pentru ca erau ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, am și eu o situație mai delicata.mi s-a eliberat ... Cameliadiac Cameliadiac Bună ziua, Am și eu o situație mai delicata.Mi s-a eliberat de către primărie un certificat de punere in posesie pe numele tatălui decedat în loc de ... (vezi toată discuția)