avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Activitate Nedeta

Activitate Nedeta

Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti daca ma pot pensiona anticipat în acest an, daca am o vechime de 24 de ani pe cartea de munca si împlinesc 57 de ani în lună noiembrie. Multumesc!
Buna ziua! Permiteti- mi sa va adresez următoarea intrebare: daca eu am vrut sa-mi dau demisia și am fost de acord cu desfacerea contractului de munca cu acordul ambelor părți, concediul de odihna se mai plătește de către angajator sau se plătea doar daca stăteam în preaviz 21 de zile? Va multumesc!
Buna seara! M-am angajat în februarie 2020 și până în iulie la o firmă. Am avut întrerupere in perioada pandemiei și am primit somaj tehnic. Intrebarea mea este daca am dreptul la concediu pt aceasta perioada sau la plata zilelor de concediu, daca imi dau demisia. Va multumesc!
Buna ziua! Sunt in șomaj tehnic ca urmare a măsurilor stării de urgenta. Pot in aceasta perioada sa lucrez part time? Mulțumesc!
Buna dimineața! Va rog sa-mi răspundeți daca pot ocupa un post de asistent social fără studii superioare, la primăria unei comune. Va mulțumesc anticipat!
Am o parcela de pădure moștenită de la bunica. Nu am făcut la timp cererea de retrocedare. Pădurea se afla in comuna Telega Jud. Prahova. Ce demersuri pot face acum pentru a intra in posesie? Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Ref legea 188/1999
Va mulțumesc!
Buna ziua! Va rog sa-mi spune-ți ce prevedea ART 84 lit b din textul valabil in Ianuarie 2007 al legii 188/1999. Va mulțumesc!
Răspuns la discuția Ref concurs post
Nu am dorit sa pun aceeași întrebare de doua ori...dar nu aveam încă cont
Buna ziua! Dacă intr-o instituție publica s-a scos un post la concurs și este un singur candidat, acest candidat trebuie sa mai susțină un examen dacă a lucrat tot la o instituție de stat pe un post similar? Va mulțumesc!