avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Activitate dhorra27

Activitate dhorra27

Mulțumesc de raspuns! Din păcate cate da, stiu ca am gresit, insa am fost in stare de soc, si m am gandit direct la binele omului, plus ca alti 2 participanti la trafic m au presat sa il duc repede la spital.. Si m am blocat si mai tare..

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Se poate ajunge la RUP dacă va angajati avocat.

Ați greșit dar se poate...sa scăpați de cazier...

Scris din București 2022

Dupa ce l am dus acasă cand am terminat la spital, m am duus la politie.. Eu eram inca in stare de soc si nu intelegeam ce se intampla. Stiam doar ca trebuia sa merg la politie.. La clinica unde l am dus, eu si lucram.. Repet. Eram inca in soc, si faceam atacuri de panica. Ulterior, cand am ajuns la politie si am declarat ce s a intamlalt, am realizat ca eu nu trebuia sa plec de la locul accidentului..

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

La spital trebuia sa va declarati datele personale de identitate şi numărul de înmatriculare sau înregistrare a vehiculului condus dupa care sa va înapoiati imediat la locul accidentului, dvs cum ati procedat?

Buna ziua! Mi s a intocmit dosar penal pt parasirea locului accidentului, deși sub presiunea victimei si a altor 2 martori "mergeți la spital" am luat victima care a suferit o plaga mica la degeg si am dus o cu masina la spital. Este posibil ca procurorul sa imi dea renuntare, respectiv neinceperea urmarii penale?
Buna! Ieri conduceam regulamentar mașina, pe acostament un biciclist a facut stanga prin fata mea fara sa se asigure sau sa semnalizeze, si ca sa il Evit am virat si eu mult stanga. L am acrosat cu oglinda masinii, in urma caruia a cazut intr o parte si a suferit o leziune superficiala la deget. Fiind cadru medical la un spital privat, inainte intrebandu l daca vrea la public sau unde lucrez eu. L am dus unde lucrez eu,fara sa ma gandesc inainte sa sun la 112, unde a fost cusut, i s a facut rx de coloana sa ne asiguram ca e bine, l am intrebat daca vrea sa mergem la politie, a zis ca nu. Insa dupa ce l am lasat acasa, am mers la politie sa fac o declaratie deoarece nu aveam încredere. Ajunsa acolo mi s a spus ca e posibil sa fiu acuzata de parasirea locului accidentului, si vatamare corporala din culpa.. Chiar daca nu a fost vina mea, ce se poate intampla cu aceste 2 acuzatii daca omul depune plangere, sau nu depune plangere.
Buna ziua! Sunt angajata a unui supermarket, angajatorul cumparand franciza, si acesta nu imi da dreptul sa imi iau concediu de odihna. Ce pot face? Mentionez ca nici anul trecut nu mi a dat zilele de drept, ma tot amana, ulterior s a incheiat anul si mi le a plătit.. Insa eu vreau sa beneficiez de zilele de concediu de odihna avute pe anul acesta, fractionat bineînțeles !