avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1454 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Anagajatorul nu imi da concediu de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Anagajatorul nu imi da concediu de odihna

Buna ziua! Sunt angajata a unui supermarket, angajatorul cumparand franciza, si acesta nu imi da dreptul sa imi iau concediu de odihna. Ce pot face? Mentionez ca nici anul trecut nu mi a dat zilele de drept, ma tot amana, ulterior s a incheiat anul si mi le a plătit.. Insa eu vreau sa beneficiez de zilele de concediu de odihna avute pe anul acesta, fractionat bineînțeles !
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Iulie 2022
dhorra27, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:34, 2 Iulie 2022
Este un abuz.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sesizati ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neacordat cristibelciu cristibelciu Lucrez din 15 sept. 2008 dar mi-a facut cartea de munca pe 1 noiembrie 2008. Am luat doar 10 zile de concediu ptr. tot anul 2009, iar restul vrea sa-l faca ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna dalela23 dalela23 am si eu o nelamurire....daca am lucrat 5 luni prin somaj....si am renuntzat din diferite motive, prin demisie am dreptul la plata concediului de odihna. stiu ... (vezi toată discuția)