avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Activitate Ungureanu E

Activitate Ungureanu E

Bună ziua! Soțului meu i-a fost reținut permisul de conducere pe o perioada de 90 de zile deoarece a depășit limita de viteza legala în localitate. Ulterior a depus contestație, a pierdut procesul, și nu a mai făcut recurs. După ce hotărârea a rămas definitiva a predat permisul organelor de politie, dar el mai poate da acel examen în prima luna ca să îl poată redobândi mai repede? Mulțumesc anticipat!
Bună seara! Va mulțumesc mult pentru răspuns!
Bună seara! Mulțumesc pentru răspuns! Voi merge la primărie sa vorbesc și o sa vad pe care din variante o aleg!
Bună ziua! Nu știu exact dacă tatăl copilului îndeplinește condițiile. El are o întreprindere individuala la care este angajat cu norma întreaga, are cel puțin 12 luni de cotizare. Dar nu ar fi alta soluție? Nu as vrea să-l implic pe soț.
Bună ziua! La momentul actual sunt în ccc1, și sunt insarcinata cu al doilea copil. Primul copil va face doi ani în decembrie iar al doilea se va naște în ianuarie. Cum pot proceda ca să beneficiez de indemnizație de creștere a copilului și la al doilea copil? Menționez ca eu am întrat în ccc1 din șomaj, ulterior finalizării studiilor postliceale.
Răspuns la discuția Concesiune
Va mulțumesc din suflet pentru răspuns! Redevența s-a achitat pe anul acesta. Concesiunea s-a făcut doar pe 25 de ani.
Răspuns la discuția Concesiune
Bună ziua! În contract nu scrie nimic de legea 15/2003, scrie de Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 57/2019 Cod Administrativ, cap. III, sect. a-3-a, privind regimul contractelor de concesiune de bunuri proprietate publica, aprobată cu modificări prin legea nr. 22/2007. Va mulțumesc pentru răspuns!
Răspuns la discuția Concesiune
Autorizația urmează sa fie emisa. Va mulțumesc pentru răspuns!
Discuție Concesiune
Bună ziua! Eu și soțul am concesionat un teren de la primărie pt a ne construi o casa. Am întâmpinat câteva dificultăți cu avizele și autorizațiile la început, momentan acel teren aparține domeniului public, cei din primărie au zis ca în urma ședinței de consiliu urmează sa fie trecut în domeniul privat pt ca mai apoi sa poată fi cumpărat ulterior construirii locuinței. Proiectantul ne-a spus ca legea s-a schimbat și pe terenuri concesionate nu se mai pot construi clădiri definitive. Întrebarea mea este, se poate construi casa pe acel teren și apoi sa îl putem cumpăra, sau nu?! Nu as vrea sa ma trezesc ca locuinta mea va trebui demolata ca legea s-a schimbat. Mulțumesc anticipat pentru răspunsuri!
Răspuns la discuția Asigurare medicala și pensie
Va mulțumesc pentru răspuns!!