avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Activitate FloareaStancilor

Activitate FloareaStancilor

Răspuns la discuția Divorț prin acord

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Da,la instanta care a pronunțat hotărârea.Depuneti la registratura cerere legalizare,taxa timbru 5 lei /hotărâre,. Sunt instante care au birouri separate unde se eliberează dar de obicei se depun la registratura.Pana la 1 09 programul cu publicul este redus asa ca dacă nu este graba mai bine mergeți după data respectiva..

Am nevoie să-mi schimb buletinul, e urgent, m-am mutat în alta localitate, și teoretic am nevoie de hotărîrea de divorț pentru asta. Oare pot să-mi fac buletin pe adresa nouă și fără această hotărîre ?
Răspuns la discuția Divorț prin acord

MYRA CIMPEAN a scris:

mergeti la instanta si legalizati hotararea

Adică la registratura tribunalului?
Divorț prin acord, la judecătorie, pronunțat, am primit prin poștă Hotărîrea definitivă, ce trebuie să mai fac? Am nevoie de vreo ștampilă suplimentară de la judecătorie sau o pot folosi așa?
Răspuns la discuția Acord parental
Dacă tata e de acord nu se poate obține prin ambasadă sau cumva acordul lui scris ? Dacă da unde pot să mă adresez ?
Discuție Acord parental
Tata la pușcărie în Republica Moldova, cum obține mama acordul de ieșire din țară pentru minori ?
Răspuns la discuția Apartament pentru copil minor
Mă complic util, fiindcă sînt căsătorită a doua oară și nu vreau să implic actualul cu care oricum sînt in divorț. Mulțumesc, deci se poate. Știți cumva și legea aferentă?
Apartament copil minor

Se poate cumpăra un apartament pe numele copilului minor? Părinții își pot face buletin la acea adresă?
Tata zice că a aflat acolo in detenție că ar exista ceva lege cum că mama poate lua ceva indemnizație specială dacă el a fost angajat legal pînă la momentul detenției
Tata deținut de 3 ani peste hotare. A fost angajat la stat. Mama poate lua ceva indemnizație pentru copii minori?
Răspuns la discuția Închidere ONG non profit inactiv

Cornel Vasile a scris:

Doriti lichidarea si dizolvarea ONG-ului?

Da. Îmi puteți da detalii?