avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divorț prin acord
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divorț prin acord

Divorț prin acord, la judecătorie, pronunțat, am primit prin poștă Hotărîrea definitivă, ce trebuie să mai fac? Am nevoie de vreo ștampilă suplimentară de la judecătorie sau o pot folosi așa?
Ultima modificare: Marți, 29 Iulie 2025
FloareaStancilor, utilizator
Cel mai recent răspuns: MYRA CIMPEAN , Avocat 20:07, 29 Iulie 2025
mergeti la instanta si legalizati hotararea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hotarare de divort definitiva si executorie GIGI_DITA GIGI_DITA Buna ziua, Am si eu o intrebare. Am primit o hotarare de divort definitiva si executorie fara termen de executare. Ce trebuie sa fac pentru a o legaliza? ... (vezi toată discuția)
Rectific. am o sentinta civila de la judecatorie. pentru divort. ... silvia159 silvia159 Rectific. Am o sentinta civila de la judecatorie. Pentru Divort. Trebuie s-o legalizez? Ce trebuie să mai fac după ce am obtinut-o? Multumesc (vezi toată discuția)
Acte necesare elibarerare hotarare de divort definitiva saaa saaa Buna ziua, Am avut si eu divortul la judecatoria sect 6 iar acum as avea nevoie de hotarea de divort definitiva. Imi puteti spune ce acte imi sunt necesare ... (vezi toată discuția)