avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 168 soluții astăzi
Forum Activitate amalia.vintila

Activitate amalia.vintila

Buna ziua, am o casa construita in ba za unei autorizatiii de constructie din 2009 ,inregistrata la cadastru la 70% in anul 2012., an in care am avut si PV de receptie partial. Incepand cu anul 2016 am reluat lucrarile si am finalizat casa in 2017. Acum am facut o expertiza tehnica cu acelasi inginer structurist cu care am lucrat si initial si am refacut planurile de arhitectura, in ideea in care si arhitectul si structuristul si cei de la firma care se ocupa de cadastru mi-au spus toti ca pe Legea 7 /2020 pot merge la primarie sa cer un certificat de edificare al constructiei , ca apoi sa pot intabula casa in proportie de 100%.
Primaria imi spune ca nu poate elibera acest certificat si ca va trebui sa le cer din nou continuare de lucrari , autorizatie de constructie , etc.pentru a putea sa intabulez la 100% si ca Legea 7/2020 se aplica, in opinia lor, doar acelora care nu au avut deloc autorizatie de constructie.
V a rog sa spuneti daca si in ce conditii pot beneficia de specificatiile Legii 7/2020, multumesc.
As dori ca la parterul casei in care locuiesc sa infiintez un after school (suprafata aproximativa 48 mp) si as avea nevoie sa stiu ce avize , acorduri si autorizatii am nevoie ca sa pot desfasura aceasta activitate. Multumesc,