avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 664 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Acte necesare functionare centru supraveghere si ...
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Acte necesare functionare centru supraveghere si suport invatamant copii

As dori ca la parterul casei in care locuiesc sa infiintez un after school (suprafata aproximativa 48 mp) si as avea nevoie sa stiu ce avize , acorduri si autorizatii am nevoie ca sa pot desfasura aceasta activitate. Multumesc,
Ultima modificare: Miercuri, 7 August 2019
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:12, 10 August 2019
Vedeti daca va ajuta acest link
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare after school (srl) Tashatamas Tashatamas Buna ziua tuturor, Intentionez sa infiintez un after school (SRL) si as vrea sa confirm codul caen potrivit pt aceasta activitate- 8891 activitati ingrijire ... (vezi toată discuția)
Conditii pentru infiintarea unui after school padureanua padureanua Buna ziua, sunt cadru didactic si doresc sa infiintez un centru after school in propria casa, la etajul al doilea, unde beneficiez de 3 camere si baie. ... (vezi toată discuția)
Avizele obtinute pentru constructia unei case sunt valabile si pentru activitatea pe care urmeaza sa o desfasor? deea8_8 deea8_8 Buna ziua! Doresc sa construiesc o casa de locuit cu spatiu comercial iar in certificatul de urbanism mi s-au cerut toate acordurile si avizele, ... (vezi toată discuția)