avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Activitate Teo41

Activitate Teo41

Discuție Atasare acte
Buna ziua. Am si eu o mica intrebare...treb sa atasez un act la un dosar aflat pe rol....va rog sa i-mi spuneti si mie cum se procedeaza si care sunt pasi de urmat....(fax-posta)? Eu sunt din Bucuresti....actul treb trim....in Pitesti. Va multumesc.
Fix dupa un an de cand primesti hotarirea definitiva.
Răspuns la discuția Redobandire Permis Auto
Chiar nimeni nu mă poate ajuta cu un mic RĂSPUNS? Pot da acum de permis....sau dupa ce se judecă și a doua infracțiune mai se adaugă un an de stat pe bara...care este procedura în astfel de situație?

Teo41 a scris:

Buna seara.Anul trecut am comis doua infractiuni la interval de cateva luni intre ele...prima refuz de probe biologice care sa sondat cu o pedeapsa cu suspendare si permisul anulat.A doua conducere cu permisul anulat care se judeca anul asta.Am inteles ca la prima infractiune dupa ce sa incheiat procesul la un an de zile pot da iar de permis.Intrebarea mea este la a doua infractiune este la fel....adica mai treb sa stau inca un an?Va multumesc.

Răspuns la discuția Conducere cu permis anulat
Buna ziua doamna Paun. Am si eu o mica intrebare....la condamnarea asta art 335 alineatul. 2 se da vre'o restrictie ceva? Ma refer cand poti da pentru permis iar?
Buna seara.Anul trecut am comis doua infractiuni la interval de cateva luni intre ele...prima refuz de probe biologice care sa sondat cu o pedeapsa cu suspendare si permisul anulat.A doua conducere cu permisul anulat care se judeca anul asta.Am inteles ca la prima infractiune dupa ce sa incheiat procesul la un an de zile pot da iar de permis.Intrebarea mea este la a doua infractiune este la fel....adica mai treb sa stau inca un an?Va multumesc.