CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
			 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

În civil inscrisurile trebuie depuse în mai multe exemplare si cu mentiunea cf cu originalul.Instanța nu printeaza mai multe exemplare pentru comunicare sau ce o fi de facut.
De aceea trebuie prin posta.
 CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI 
	    	Avocat	    

danielamoldovanu	                   

Buna ziua,
Ma intereseaza daca pot trimite prin posta cererea de deschidere actiune divort si actele pe care le am sunt deajuns. Mentionez ca nu au rezultat ... (vezi toată discuția)
	                    danielamoldovanu	                   

Buna ziua,
Ma intereseaza daca pot trimite prin posta cererea de deschidere actiune divort si actele pe care le am sunt deajuns. Mentionez ca nu au rezultat ... (vezi toată discuția)

GabrielFlorian11	                   

Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland  cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)
	                    GabrielFlorian11	                   

Buna ziua! Pot chema pe cineva în judecată formuland  cererea prin email ul judecătoriei? Nu am semnătura electronica si nici aparat specific ,deci nu ma ... (vezi toată discuția)

ilieiri	                   

am contestat un proces-verbal, la cel de-al treilea termen sa primit intampinare si material probator. Am cerut termen pentru a studia inscrisurile depuse. La ... (vezi toată discuția)
	                    ilieiri	                   

am contestat un proces-verbal, la cel de-al treilea termen sa primit intampinare si material probator. Am cerut termen pentru a studia inscrisurile depuse. La ... (vezi toată discuția)