avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1355 soluții astăzi
Forum Activitate neluchi

Activitate neluchi

Transferul de căldură se face de la un corp cald la unul mai rece. Apartamentul cu centrala proprie are peste 22 grade minim în casa. Pe când cu termoficare la casa scării și anexe temperatura e întotdeauna mai mica. Asa ca din apartamentele cu încălzire proprie se transfera căldură către dependințele asociației. Lucru de care nu se tine cont. Și se facturează cum dorește asociatia la procent.
Bună ziua! Am moștenit un teren intravilan de 5000mp din act de proprietate. Când sa făcut moștenirea am din cadastru 4304mp. M am adresat primariei pentru rezolvarea problemei. M au pasat la cadastrist ,ca nu exista acolo teren. Ce este de făcut. Mulțumesc!
Am cadastru terenul este delimitat de 4 propietati, o propietate nu a facut succesiunea in urma decesul parintilor. Fam . are 2 copii stabiliti unul in tara si fiica in germania.Intre cele 4 proprietati nu exista probleme de teren ele fiind corect delimitate. Exista cadastru,la notar nu am reusit iesirea intrucat nu puteam gasi mostenitori acelui teren. O persoana din indiviziune a reusit prin instanta iesirea. (neavand venit taxa de timbru a fost scutire) am depus actiune in instanta(cele 2 persoane vecini mei sunt de acord sa fac iesirea) a treia nu sunt de gasit neavand dezbaterea succesorala. in instanta mi a venit hotarare sa platesc o taxa de timbru de aprox. 13250 ron adica sa platesc si celorlalti taxa. eu vreau sa -mi platesc exact pe terenul meu iesirea. Mai ales ca o persoana este iesita din indiviziune cealalta i mi da acord pentru iesire, ramanand persoana care nu au facut succesiunea .Cum reusesc sa ies din indiviziune sa platesc exat ce mi se cuvine, MULTUMESC