avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1532 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... iesirea din indiviziune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

iesirea din indiviziune

Am cadastru terenul este delimitat de 4 propietati, o propietate nu a facut succesiunea in urma decesul parintilor. Fam . are 2 copii stabiliti unul in tara si fiica in germania.Intre cele 4 proprietati nu exista probleme de teren ele fiind corect delimitate. Exista cadastru,la notar nu am reusit iesirea intrucat nu puteam gasi mostenitori acelui teren. O persoana din indiviziune a reusit prin instanta iesirea. (neavand venit taxa de timbru a fost scutire) am depus actiune in instanta(cele 2 persoane vecini mei sunt de acord sa fac iesirea) a treia nu sunt de gasit neavand dezbaterea succesorala. in instanta mi a venit hotarare sa platesc o taxa de timbru de aprox. 13250 ron adica sa platesc si celorlalti taxa. eu vreau sa -mi platesc exact pe terenul meu iesirea. Mai ales ca o persoana este iesita din indiviziune cealalta i mi da acord pentru iesire, ramanand persoana care nu au facut succesiunea .Cum reusesc sa ies din indiviziune sa platesc exat ce mi se cuvine, MULTUMESC
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:37, 3 Octombrie 2018
Buna seara,
Angajati avocat care, dupa stabilirea situatiei de fapt si de drept, va poate ajuta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul de tranzactie este cea mai ieftina solutie de iesire din indiviziune ? omidee omidee Suntem 4 mostenitori , mama si trei copii, ai unui teren de 1550 mp ( care conf.certificatului de mostenitor se imparte in mod egal celor patru ) si a unui ... (vezi toată discuția)
Am dreptul? NinoSimon NinoSimon Am dreptul sa imi delimitez propietatea prin gard dupa ce ies din indiviziune? (vezi toată discuția)
Actiune iesire din indiviziune teaavram teaavram suntem mai multi mostenitori pe un teren arabil extravilan si o casa cu terenul intravilan aferent, 3 dintre noi dorim sa vindem cota noastra din terenul ... (vezi toată discuția)