avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Am moștenit un teren intravilan de 5000 ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Am moștenit un teren intravilan de 5000 mp din act ...

Bună ziua! Am moștenit un teren intravilan de 5000mp din act de proprietate. Când sa făcut moștenirea am din cadastru 4304mp. M am adresat primariei pentru rezolvarea problemei. M au pasat la cadastrist ,ca nu exista acolo teren. Ce este de făcut. Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Dorin Voicilas , Avocat 17:05, 14 Octombrie 2024
Suprafața din actul de proprietate nu coincide cu cea măsurată, ceea ce este o problemă, pe care o puteți rezolva numai prin instanță.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! sunt moștenitoarea unei parcele intravilane de 1000 ... Andreea Dorohoi Andreea Dorohoi Bună ziua! Sunt moștenitoarea unei parcele intravilane de 1000 mp, după moartea bunicii mele în 2021, succesiune nefăcută după străbunic (tatăl ... (vezi toată discuția)
Cum impartim un teren lipsa? abby abby Printr-o tranzactie (hotarare de expedient) pronuntata intr-un partaj succesoral,celor 2 mostenitori li se acorda cate 3.000mp/intravilan din cei 6000mp ... (vezi toată discuția)
Intrebare(cui ma adresez?) hariton47 hariton47 Am cumparat de curand o proprietate,casa de locuit si curte(cu acte notariale,de V-C).Din pacate granitele limitei de proprietate nu sunt precizate clar,nici ... (vezi toată discuția)