avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Activitate Ionuț Olteanu

Activitate Ionuț Olteanu

Răspuns la discuția Taxă de mediu
Timbrul de mediu se restituie in perioada 01.09.2018-31.03.2019.
Nu vi se poate elibera dovada de circulație. Exista un dosar penal
Răspuns la discuția Timbru de mediu auto
Conform OUG 52/2017 restituirea timbrului de mediu se face in perioada 01.09.2018-31.03.2019.
Răspuns la discuția Depre legea 231/2018
Din scurta relatare pe care ați facut-o mai sus reiese ca va încadrați in condițiile legii mai sus menționate. Mergeți și va informați la primărie ce acte va trebuie cu exactitate. Termenul de depunere a dosarelor este pana la 06.12.2018. Consultați un avocat care sa va ajute la întocmirea dosarului. Succes!
Răspuns la discuția Negatie Succesiune
Acea negație se obține de la notar pentru fiecare persoana decedată în parte și costă în jur de 360 lei dacă nu greșesc.
Răspuns la discuția Eroare materială necorectata
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In principiu, vă puteți adresa instantei. O astfel de discuție este foarte complexă și nu poate fi clarificată pe un astfel de forum. In primul rand trebuie studiat cu atenție contractul pentru a putea avea un răspuns la aceste întrebări. Sfatul meu este să apelați la un avocat care sa studieze contractul și să vă sfătuiesca cu privire la calea de urmat.
Răspuns la discuția Pensie de întreținere
Puteți solicita instantei divorțul, stabilirea domiciliului minorilor la domiciliul dumneavoastră, exercitarea autorității părintești in comun sau exclusiv, după caz, și obligarea tatălui la plata unei pensii de întreținere pentru fiecare minor. Daca nu faceți dovada că acesta realizează venituri, pensia de întreținere va fi raportată la venitul minim pe economie. Succes!
Cu consideratie,
Av Olteanu Ionuț
Daca Z nu are descendenți sau soție supraviețuitoare, moștenirea acestuia îi revine în totalitate copilului lui X in calitate de nepot de frate, care vine la moștenire prin reprezentarea tatălui sau X.
Răspuns la discuția Masa succesorala
Trebuie sa fie chemat și soțul dumneavoastră, în caz contrar nu se poate dezbate moștenirea la notar. Soția supraviețuitoare primește 1/4 iar copiii 3/4 din moștenire.
Răspuns la discuția reziliere
In principiu, da. Cum v-am zis și anterior, depinde de contract și clauzele acestuia