avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... reziliere
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

reziliere

va deranjez cu o intrebare,sper ca ma puteti ajuta! Din prostie am facut o greseala si am semnat un contract cu o firma de modelling(o teapa se pare..),insa dupa 2 ore mi-am dat seama ca este teapa si am dorit anularea contractului!Persoana a spus ca trebuia sa platesc o suma pt a il rezilia sau ma da in judecata...Pot ei sa faca asta? Au trecut doar 2 ore de la semnare ..Ce sa fac? va rog ajutgati-ma!
Ultima modificare: Sâmbătă, 24 Noiembrie 2018
ANonimm21, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ionuț Olteanu , Avocat 20:21, 24 Noiembrie 2018
Depinde de clauzele contractului. Mergeți să le studieze un avocat
Avand in vedere ca am cerut anularea dupa 2 ore, ei neoferidu.mi nimic,imi pot cere bani? Sau sa se ajunga in instanta?

Ionuț Olteanu a scris:

Depinde de clauzele contractului. Mergeți să le studieze un avocat

In principiu, da. Cum v-am zis și anterior, depinde de contract și clauzele acestuia

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum reziliez un contract cu o agentie de modelling? anca12345 anca12345 Buna ziua,as vrea sa-mi dati cateva explicatii la ce ar trebui sa fac.In vara anului trecut m-am inscris la o agentie de modelling in bucuresti dupa ce am fost ... (vezi toată discuția)
Inselatorie agentie de modelling Cristi997 Cristi997 Buna ziua, In data de 17 noiembrie 2017 am fost abordat in zone AFI Cotroceni de o firma de recrutari de modelling numita Office Media International. Nu ... (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere cu clauza prin care chiriasul se obliga la plata sumei de 40.000 de euro daune CRISTINA1234andrei CRISTINA1234andrei Buna ziua.Ma numesc Constantin Mihaela Cristina si am semnat de curand un contract dintr-o mare prostie si nu stiu ce sa ma fac deoarece in contract este ... (vezi toată discuția)