Bună seara! Am achiziționat recent un apartament direct de la dezvoltator. Blocul este prevazut cu demisol, boxele vanzandu-se separat la niște preturi exorbitante.Asa ca am cumpărat doar apartamentul, cu loc de parcare (fără boxă). Recent am primit de la dezvoltator un act adițional la contractul de vânzare-cumpărare prin care îmi cere sa-i acord procura pt scoaterea din părțile comune a demisolului și de creare și amenajare a unui număr de 15 unități individuale și în consecință de recalculare a cotelor din părțile comune și din terenul aferent pe care este construit blocul de locuințe. Cu alte cuvinte se dorește crearea și vinderea unor noi spatii la demisol. Practic mi se cere o cedare a dreptului la proprietate. Pot refuza acest lucru? Și cu ce consecințe. Va mulțumesc!
Am fost contact direct cu un bolnav de covid. Am stat în izolare 5 zile, urmând ca medicul de familie să-mi elibereze concediul medical
As dori sa știu dacă acest concediu îmi va fi plătit sau nu. Va. multumesc
Bună ziua!! Lucrez la un cabinet medical privat și as dori sa știu dak cheltuielile anuale pt fisa medicala și analizele obligatorii trebuie decontate de proprietarul cabinetului sau se fac pe cheltuiala proprie? Va mulțumesc!