avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1760 soluții astăzi
Forum Activitate Utta

Activitate Utta

Buna ziua,
Care este baza de impozitare sau cum se determina aceasta in cazul taxei de salubrizare?Trebuie contestata impreuna cu decizia de impunere referitoare la taxa de salubrizare?
Buna ziua,
Pentru a depune o cerere de suspendare a executării silite in condițiile art.719 cod procedura civila pentru un debit de 346 lei într-un litigiu cu o primărie-UAT trebuie depusă o cauțiune de 34,60 lei și o taxa de timbru de 50 lei?
Este corect acest demers?
Va mulțumesc!
Buna ziua,
In situtia castigarii unei contestatii la executarea silita impotriva unui titlu executoriu emis de catre o UAT, pe care instanta la anulat, mai trebuie sa legalizez hotararea instantei dupa ce devine definitiva si ulterior sa o trimit primariei-U.A.T. in cauza sau cum trebuie procedat?
Va multumesc anticipat!
Buna ziua,

Vreau sa contest un titlu executoriu cu privire la o taxa de salubritate emis de o unitate administrativ teritoriala, o comuna, pentru suma de 346 lei.
As vrea sa stiu daca in cererea de contestare la executare silita la parat trebuie specificat ""UAT prin primar" sau doar specific UAT si denumirea comunei urmata de adresa acesteia.La cererea pe care vreau sa o introduc la instanta la care este arondata comuna,eu avand domiciliul in municipiul resedinta de judet, am calculat o taxa de timbru in valoare de 27.68lei.
Puteti sa-mi confirmati daca acest demers si calculul taxei este corect?

Va multumesc anticipat!
Buna ziua,
Aceste venituri nu se pot declara in calitate de persoana fizica pe declaratia unica asa cum se desfasoara activitatea pe amazon.com?
Este obligatorie infiintarea unui PFA sau SRL ?
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua,
Pentru depunerea declaratiei unice si a platii impozitelor si contributiilor pentru veniturile obtinute din vanzarea de produse pe amazon.com trebuie sa ai PFA, in conditiile in care contul de vanzator pe site-ul amazon.com este inregistrat ca persoana fizica?
Care este codul CAEN necesar PFA pentru o astfel de activitate, daca trebuie infiintat PFA?