avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate Dan Stăicuț

Activitate Dan Stăicuț

shana_bts a scris:

stiam ca incepand de luna aceasta tinerii pana in 35 de ani puteau sa acceseze fonduri nerambursabile pana la 10 000 euro. are cineva noutati? si imi poate recomanda cineva un consultant pentru proiect? multumesc!


Limita maxima e 35 ani. Si limita minima care e?
Daca motivele ar fi fost reale, lucrarea nu s-ar fi realizat cu aceeasi muncitori, care au inceput lucrul a doua zi dupa asa zisa reziliere a contractului.
Ar fi apelat la alta firma sau la alta echipa.
Nu, motivele rezilierii au fost intarzierea in executie, intarziere care a fost recuperata in cateva zile. Iar contractul n-a fost reziliat in scris.
Exista contractul de prestari servicii
Exista declaratia scrisa a muncitorului care a ales sa ramana in firma, si care a fost ademenit sa mearga si el impreuna cu ceilalti
In urma cu cateva luni, am incheiat un contract de prestari de servicii pentru constructia unei case, in calitate de prestator, cu o persoana fizica. La circa 1 luna si jumatate, beneficiarul a reziliat contractul, gasind varii motive, dar a continuat lucrarea cu aceeasi echipa, angajata de firma. Unul din muncitorii care a ales sa ramana in firma, a declarat ca muncitorii, impreuna cu beneficiarul, s-au inteles sa faca lucrarea pe un pret mai mic si fara acte. Ce se poate face in acest caz?