Buna seara ... Da cel putin 7 luni cat a stat la penitenciarul de la slobozia a lucrat ... din februarie l-au mutat la poarta albă constanta si nu l-au scos la munca, în ideea in care a depus nenumărate cereri către comandant ...
Alexandra Dogaru a scris:
2/3 din pedeapsa de 4 ani, 10 luni înseamnă vreo 3 ani și 2 luni...
Soțul dumneavoastră a prestat/ prestează muncă în detenție?
Buna ziua, la o pedeapsă de 4 ani 10 luni si 20 de zile, cat inseamna 2/3 din pedeapsa? Din data de 14 august 2018 soțul meu este arestat. Miercuri a avut instanța pentru eliberare condiționată fiind respinsă ca inadmisibilă... as avea câteva întrebări si as vrea sa ma ajute cineva cu câteva informații... multumesc anticipat
Tocmai asta este problema ... dacă un gardian asimtomatic merge la munca si ii infecteaza pe detinuti ... atunci ce se face? Plus de asta a spus la stiri ca ar fi un asemenea proiect în discuție dar nu dau de el ... in iran deja au eliberat 85.000 de deținuți ... fără violență bineinteles
Buna seara voiam să intreb asa ... in acest caz al pandemiei de gripă, deținuților cu fapte fara violență este posibil să li se permita să vina acasă până la finalizarea epidemiei?
Buna seara ... sotul meu este arestat de pe 14.08.2018 de atunci si pana in momentul de fata a depus o singura contestatie care sa terminat ... respingerea ei ca nefondata nu stiu din ce motiv... nu stiu daca beneficiaza de eliberare conditionata sau arest la domiciliu ... sunt mai multe de spus ... practic i s-a luat dreptul la aparare ... iau fost citatii trimise iar el nu a intrat in posesia lor ... daca ar fi cineva caruia sa ii expun toata problema ...