avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1229 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Pentru persoanele private de libertate
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Pentru persoanele private de libertate

Buna seara voiam să intreb asa ... in acest caz al pandemiei de gripă, deținuților cu fapte fara violență este posibil să li se permita să vina acasă până la finalizarea epidemiei?
Cel mai recent răspuns: Mariela1 , utilizator 17:49, 26 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Legal nu ar trebui sa se faca distinctie.

Si eu m-am gandit la acest aspect desi nu am niciun client pe liberare acum...
Detinutii pot fi mai protejati asa...in detentie la penitenciar.
Nu stiu insa cat de bine se protejeaza gardienii...in timpul liber...

Complicat...
Ultima modificare: Marți, 24 Martie 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat
Tocmai asta este problema ... dacă un gardian asimtomatic merge la munca si ii infecteaza pe detinuti ... atunci ce se face? Plus de asta a spus la stiri ca ar fi un asemenea proiect în discuție dar nu dau de el ... in iran deja au eliberat 85.000 de deținuți ... fără violență bineinteles

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se calculeaza anul de inchisoare melinaR melinaR buna seara si craciun fericit tuturor care intra pe acest forum.Va scriu de foarte mult timp despre problema mea deja se apropie 3 ani si nu am mai putut face ... (vezi toată discuția)
Intamplare pe strada floxter floxter Azi i-am dat o tigara unui puscarias care facea curat pe strada, erau scosi la munca banuiesc, nu am stiut ca e puscarias, numa dupa ce am vazut ca sunt cu ... (vezi toată discuția)