avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1100 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arestat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arestat

Buna seara ... sotul meu este arestat de pe 14.08.2018 de atunci si pana in momentul de fata a depus o singura contestatie care sa terminat ... respingerea ei ca nefondata nu stiu din ce motiv... nu stiu daca beneficiaza de eliberare conditionata sau arest la domiciliu ... sunt mai multe de spus ... practic i s-a luat dreptul la aparare ... iau fost citatii trimise iar el nu a intrat in posesia lor ... daca ar fi cineva caruia sa ii expun toata problema ...
Buna seara,
Angajati un avocat care sa il ajute.
Avem dar 2 pareri nu strica niciodata ...
Din pacate e greu sa isi dea cu parerea un avocat aici, fara sa vada dosarul.
Apararile în astfel.de cazuri se fac in concret.
Depinde si de natură acuzație penale, de probe si de alte aspecte de fapt si de drept.
Încercați să vă orientati cu avocatul spre o pedeapsă cu suspendare.
Parere la ce? nu expuneti aproape nimic si nici nu se intelege ce anume doriti sa aflati.

Mariela1 a scris:

Avem dar 2 pareri nu strica niciodata ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liberarea condiționată Simonadobrin Simonadobrin Sotul meu e arestat pt conducere fara permis. In octombrie face fractia de 2/3.va putea cere eliberarea condiționată?poate primi amânare?are 10 luni de ... (vezi toată discuția)
Buna seara... pt 5 biciclete furate, care se incadreaza la furt ... Mary.... Mary.... Buna seara... pt 5 biciclete furate, care se incadreaza la FURT CALIFICAT, cat timp ar putea inculpatu sa faca puscarie?, sau poate sa I dea arest la ... (vezi toată discuția)
Cerere eliberare conditionata - termenul la care se poate cere mayra2013 mayra2013 buna ziua.tatal meu a fost condamnat pt furt calf la 1an si6 luni.a executat 1an si a fost eliberat.pe timpul detentie ia venit un alt dosar pt furt calf facut ... (vezi toată discuția)