avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 387 soluții astăzi
Forum Activitate SREMMAM

Activitate SREMMAM

Am facut adunare extraordinara cu prezenta a 20% din proprietari, conform legii. D-nul președinte a rupt afișele adunării care s-a convocat cu 5 zile inainte, a venit la ședința si a spus ca este ilegala din 2 motive: 1.starea de alerta si legea 55/2020 interzice adunarile .2 adunarea trebuie sa fie generala si convocata de 50%+1 din proprietarii blocului. A chemat si politia si jandarmeria sa anuleze ședința! Am fost legitimați toti proprietarii prezenți si ni s-a interzis finalizarea adunării. Avem decat lista cu prezența, procesul verbal prin care vroiam sa il destituim si sa alegem alt președinte nu a fost finalizat.
Cum procedam mai departe?
Bună ziua,
Cine ne poate ajuta sa destituim legal un presedinte de asociatie de bloc? Administrator nu avem, iar consiliul de administrație este controlat si numit tot de d-nul președinte (el si mama lui sunt si membrii in consiliu) ! Cenzorul este tot firma administratoare care încasează banii de întreținere. Banuim ca a deturnt si fonduri din contul asociației! Nu s-a efectuat de ani de zile niciun contol privind contul asociației unde ar trebui sa existe o suma mare de bani.
Mulțumesc
Buna ziua,
Ce șanse as avea in instanță sa recuperez o datorie mai veche. Am girat un prieten, care ulterior nu a mai achitat creditul. Pentru ca el a ramas fara loc de muncă in perioada respectiva a început procedura executorie asupra veniturilor mele. Atunci l.am imprumutat cu toată suma de bani pentru a inchide datoria 11000 lei(5000 lei chitanta este pe numele meu achitata la executor si diferența de bani am chitanta pe numele lui, achitata la IFN) . La început mi.a achitat in contul personal aproximativ 3000 lei, dupa care a invocat probleme personale si nu am mai primit nimic. Mentionez ca ultima incasare am avut.o de la sora lui in anul 2016.
Mulțumesc