avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 432 soluții astăzi
Forum Activitate Ampvn

Activitate Ampvn

Buna ziua, as putea sa ocup postul de asistent social din cadrul unei primarii daca am urmat un curs de ,,Tehnician in asistenta sociala" organizat de CCSE , curs acreditat ANC?...Mentionez ca detin diploma de licenta in alt domeniu....Va multumesc!
Buna seara, daca sunt consilier local in cadrul unei primarii comunale, pot fi si angajat sofer pe microbuzul scolar din aceeasi comuna...pot fi intr-o situatie de incompatibilitate? Va multumesc!
Răspuns la discuția Echivalare studii
Curs postuniversitar de formara profesionala.....va referiti la acele cursur i care se desfasoara pe o perioada de 40 ore de studiu , mai avansate, sau master? Va reamintesc ca m-am referit la functia de asistent social nu personal.
Multumesc!
Răspuns la discuția Echivalare studii
Dupa ce voi face acest curs de formare profesionala trebuie sa merg undeva pentru a ma inregistra..sau care sunt urmstorii pasi pe care trebuie sa-i fac pentru a fi asistent social ,,cu acte in regula "? Va multumesc!
Buna ziua. Am o diploma de licenta in domeniul turismului, studii pe o perioada de 4 ani la zi di doresc sa lucrez pe postul de asistent social in cadrul unei primarii. As dori sa va intreb in ce conditii se poate realiza acest lucru avand in vedere faptul ca nu am studii in domeniu....as putea face un curs de calificare in domeniu sau un master?