avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 225 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Echivalare studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Echivalare studii

Buna ziua. Am o diploma de licenta in domeniul turismului, studii pe o perioada de 4 ani la zi di doresc sa lucrez pe postul de asistent social in cadrul unei primarii. As dori sa va intreb in ce conditii se poate realiza acest lucru avand in vedere faptul ca nu am studii in domeniu....as putea face un curs de calificare in domeniu sau un master?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 13 Ianuarie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti face un curs postuniversitar de formare și dezvoltare profesională
Dupa ce voi face acest curs de formare profesionala trebuie sa merg undeva pentru a ma inregistra..sau care sunt urmstorii pasi pe care trebuie sa-i fac pentru a fi asistent social ,,cu acte in regula "? Va multumesc!
Gasiti mai multe detalii aici
[ link extern ]

[ link extern ] /
Curs postuniversitar de formara profesionala.....va referiti la acele cursur i care se desfasoara pe o perioada de 40 ore de studiu , mai avansate, sau master? Va reamintesc ca m-am referit la functia de asistent social nu personal.
Multumesc!
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
Ampvn, utilizator
Ceva de genul
[ link extern ] /

Insa intrebati si la Ministerul Educatiei /Ministerul Muncii ce program/curs trebuie sa urmati.
Ultima modificare: Duminică, 13 Ianuarie 2019
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs postuniversitar de certificare pentru profesia didactica, nivel i retromusculo retromusculo Buna ziua, Am absolvit in Bucuresti ASE-ul specializarea Comert, la zi, cu diploma de licenta si as dori sa stiu daca in urma absolvirii cursului ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie pentru cresterea copilului Valentina_B Valentina_B buna ziua.am si eu o intrebare privind acordarea indemnizatiei pentru cresterea copilului.am absolvit facultatea in iulie,la zi, si acum sunt inscrisa la ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Beem Beem Am terminat facultatea anul acesta cu licenta in septembrie, iar acum sunt insarcinata. As vrea sa stiu daca pot beneficia de indemnizatie luanduse in ... (vezi toată discuția)