avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 419 soluții astăzi
Forum Activitate Ana loredana

Activitate Ana loredana

Buna seara
Cat poate costa o succesiune după un apartament, menționez inca nu sunt 6 luni împlinite.
Mulțumesc.
Buna ziua mama este despartita din de tata din 2001 .Ei am stat impreuna din 1981 pana in 1996 ne cununati si in 1996 sau cununat mama in 1993 a cumparat apartamentul imperuna cu tata el nu este trecut in contaract doar in foaiea de spatiu locativ , el acum dupa atitia ani de la divort ar vrea sa o de-a pe mama in judecata sa ii cera parte din apartament .Are vreo sansa sa castige la proces ?
Buna ziua am poprire pe cont sunt in Ccc mi se poate trage din banii din cont? Pe acelasi cont am si alocatia.
Nu este ioptecata la credit vrea sa o vanda sa isi cupere alceva si sa achite si creditul

Buna ziua am un nepot care a scos bani din banca un credit de nevoi personale a ramas in urma cu rata pe 2 luni ar dori acum sa vanda casa il afecteaza cu ceva acest lucru sa nu poata sa vada casa din cauza ca este dator la banaca 2 luni ?
Buna ziua am sotul pensionat pe caz de bola gradul 3 are pensia minima de 800 lei se poate face proprire pe pensie ??
Chiria o are platita doar facturile sunt in urma cu 2 luni .Si eu nu au nici un fel de contract nici incheiat de mana .

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Sa isi plateasca chiria,nu este o locuinta socială unde sa fie ținut pt ca are 3 copii.Daca nu pleacă de bună voie în 1-2 luni proprietarul va obține o hotărâre judecătorească pt evacuare.Pt problemele financiare cu care se confruntă poate sa ceara ajutor social,locuinta socială etc.

Buna ziua am o intrebare il legatura cu chiria am pe cine sta in chirie si nu are contrac cu proprietarul si chiriasu nu a platit pe 2 luni facturile ,dar este o problema mai mare ca chiriasu are 3 copii mici si acum proprietarul din cauza ca nu a platit facturile pe cele 2 luni vrea sa il dea afara cu 3 copii . Ce ar putea facr in acest caz chirasu ?
Răspuns la discuția Citatie

Dar este posibil ca pentru un singur comentariu la o postare de pe facebook sa ti se deschida dosar penal .Intradevar din cate am intele de la prietenul meu ca a jignit politia romana
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, este necesar sa isi angajeze avocat ca sa faca toate demersurile necesare si sa evite arestarea în lipsa a persoanei daca acuzația ar fi gravă.
Ar fi bine ca avocatul.sa analizeze si probele.

Discuție Citatie
Buna ziua as dori sa stiu ce pot face am un prieten ce a comentat pe facebook la o postare pe un grup,comentarul a fost adresat catre politie .Dupa ce a last comentarul pe facebook la 2 zile a fost cautat de politie si i sa lasat citatie pentru prezentare ,in ciatie nu scrie motivul pentru care este chemat ,scrie doar suspect in dosar penal .Persoana in cauza nu este in tara este plecat in Gemania de 2 ani cum poate proceda