avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 551 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie

Buna ziua as dori sa stiu ce pot face am un prieten ce a comentat pe facebook la o postare pe un grup,comentarul a fost adresat catre politie .Dupa ce a last comentarul pe facebook la 2 zile a fost cautat de politie si i sa lasat citatie pentru prezentare ,in ciatie nu scrie motivul pentru care este chemat ,scrie doar suspect in dosar penal .Persoana in cauza nu este in tara este plecat in Gemania de 2 ani cum poate proceda
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
Ana loredana, utilizator
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 19:40, 2 Mai 2020
Prietenul poate sa isi angajeze un avocat pentru a-l reprezenta în fața organelor de poliție.
Sa se prezinte la audieri, daca nu o sa fie adus cu forta prin mandat de aducere
Sa isi angajeze avocat care merga la politie sa vada exact despre ce este vorba.
Da, este necesar sa isi angajeze avocat ca sa faca toate demersurile necesare si sa evite arestarea în lipsa a persoanei daca acuzația ar fi gravă.
Ar fi bine ca avocatul.sa analizeze si probele.
Ultima modificare: Sâmbătă, 2 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

Dar este posibil ca pentru un singur comentariu la o postare de pe facebook sa ti se deschida dosar penal .Intradevar din cate am intele de la prietenul meu ca a jignit politia romana
CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Da, este necesar sa isi angajeze avocat ca sa faca toate demersurile necesare si sa evite arestarea în lipsa a persoanei daca acuzația ar fi gravă.
Ar fi bine ca avocatul.sa analizeze si probele.

Alte discuții în legătură

Facebook robert1988 robert1988 buna ziua as avea o intrebare....acum vreo 3 luni sa postat o melodie pe facebook dupa care a avut loc o serie de comentarii asupra unei persoane...acesta sa ... (vezi toată discuția)
Acuzat de complicitate pe nedrept florin98 florin98 Acum 2 seri un prieten ma sunat ca vrea sa mearga la valu traian sa vorbeasca cu cineva ,zis si facut la 11 noaptea am plecat ,am ajns acolo eu am ramas in ... (vezi toată discuția)
Denigrare imagine BELore BELore Buna ziua! Cineva a lasat un comentariu jignitor la adresa mea (desi nu mi-a mentionat numele, era vorba despre mine) pe contul prietenului meu. Contul este ... (vezi toată discuția)