avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Activitate pepita

Activitate pepita

Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Karmina a scris:

anais, pepita, concediu placut!


Asadar, sa am curaj sa plec? Nu vreau sa fac impresie proasta de la inceput... daca apare decretul si ei ma asteapta la serviciu... si eu in concediu!?! Anais, tu cum faci? Ai anuntat ca vei lipsi ?
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Mie mi-au spus cei de la Parchet ca doar miercurea se semneaza decretele de numire. Tot ei au zis ca e posibil sa ne numesca cu ocazia Zilei Justitiei - prima duminica din iulie - sau cam asa ceva!
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Sigur se vor da, cel mai tarziu cu 19 iulie... Altfel, cum sa deconteze cazarea si masa si cum sa ne plateasca in perioada cursului ? Mai trebuie un pic de rabdare... Eu sunt printre norocosii care nu si-au dat inca demisia.. Dar as vrea sa plec macar 1 saptamana in concediu... de aceea nu vreau repede numirea...

Plus ca nu mi-am gasit inca locuinta de inchiriat :( ... A propos, stie cineva vreo garsoniera sau ap.2 camere de inchiriat in Dorohoi??? :blush2:
Buna ziua.
Am fost in vizita la Parchetul unde am luat repartitia... Parerea lor este ca se va organiza examenul din toamna pt ca sunt posturi vacante si oricum, sunt monitorizati de Comisia europeana pentru ocuparea acestor posturi. Asa ca spor la invatat!

Din experienta proprie va spun ca am patit si eu ca voi, am plecat urechea la zvonuri in noiembrie 2008, cand aparuse si o OUG care anunta blocarea posturilor la bugetari. Nu am mai citit nimic ... si pe 9 februarie 2009 s-a anuntat examenul in 29 martie. Am avut doar 2 luni de invatat si, desi subiectele atunci au fost f usoare nu am reusit decat un 7.55 ( la judecatori ultima medie fiind 7.90 ). De suparare in toamna nu am mai dat... si mi-am facut curaj in martie 2010, cand am reusit. Daca eram fata isteata as fi fost intrata de anul trecut, dar a fost mai COMOD sa cred ca nu se va mai organiza.
De aceea va spun ca e mai bine sa invatati, sigur va fi examen la toamna, sau...in cel mai rau caz in primavara... dar trebuie sa fii ffff bine pregatit!
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
anais_anais a scris:

asa am fost si eu... iar apoi m-am resemnat.
nu cred ca se mai intampla ceva inainte de 19 iulie.
asa ca saptamana viitoare plec in vacanta.
mi-am amanat destul planurile asteptand (ceva ce nu mai vine).


Si eu ma gandeam sa plec intre 1-10 iulie in concediu ... Dar daca se publica numirile ? Ce se intampla daca nu ne prezentam imediat a doua zi? E absenta nemotivata :( ?
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Eu ma tem ca se vor semna decretele doar cu maxim o saptamana inainte de curs... Nu au niciun interes sa ne plateasca inainte, mai ales ca incepe vacanta judecatoreasca.
Răspuns la discuția Stabilire plan profesional
Tinere, bucura-te de cei 17 ani pe care ii traiesti acum ! Lasa invatatul materiei din facultate pentru momentul in care vei ajunge acolo ! In caz contrar ori nu vei intelege nimic, ori vei intelege si te vei plictisi la facultate ! Ai timp liber ? Indragosteste-te, invata japoneza, fa scufundari!! Nu degeaba fiecare lucru se face la timpul lui !!!!

Te rog nu te supara pe mine, dar... dupa cum ai spus si tu, aceste sfaturi cu invatatul pentru magistratura, iti vor folosi peste ani, in niciun caz acum!!! Deocamdata succes la BAC! (banuiesc eu ca materia pt BAC o stii deja la perfectie de vreme ce vrei sa inveti materia din facultate!!! )
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Multumim! Ne suna pe toti sau vor afisa? De numiri nu au spus nimic? Oare, din cauza crizei, vor amana numirile pana inainte de curs?
Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Buna ziua.
Ati vazut hotararea CSM din 10.06.2010 prin care s-a avizat favorabil propunerea de modificare a Legii 303/2004 in sensul abrogarii art. 33 alin 14, care obliga pe cei intrati direct sa ramana in posturi min. 3 ani, fara posibilitate de transfer, detasare etc.

Oare se va pune in aplicare pana la sfarsitul anului ?


Răspuns la discuția Admitere magistratura 2010
Nu a mai sunat nimeni la CSM ? Nu mai are nimeni informatii "pe sub mana":D?