avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 600 soluții astăzi
Forum Activitate Dedex3

Activitate Dedex3

Eu la casatorie am decis sa raman pe numele meu de fata, ca sa nu imi schimb adresa din buletin. Acum,vreau sa trec pe numele sotului. Este posibil? Daca da,cum?
Răspuns la discuția Cum ma pot apara
Nu am postat nimic indecent cu ea, au fost doar injurii si faptul ca am publicat.o pe un site dar acea postare s.a sters. Ce se va intampla dupa ce voi da declaratie? Eu sunt majoră. Ea nu vrea sa facem pace.

CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT a scris:

Nu cumva ai santajat-o putin ,hartuit-o ,sau ai postat poze cu continut sexual,cu ea în ipostaze intime etc
Daca e asa e serioasă situatia,te duci cu părinții de mana la un avocat.Daca e vorba de o insultă sau ati facut misto de ea ,prostii de genul asta nu e atat de grav.Trebuie sa înțelegi ca ce vrei tu nu are nici o relevanță,ca faptele noastre pot avea și consecințe,unele neplacute.

Am fost sunata de la politie si mi s-a spus ca exista o plângere impotriva mea din cauza ca am denigrat imaginea unei persoane. Eu eram prietena cu o fata si ne-am certat. Eu am inceput sa o postez pe internet dar totul a fost sters. Ce pot sa patesc? Ce se intampla dupa ce dau declaratia? Ea nu vrea sa isi retraga plângerea dar eu vreau sa se termine tot,regret.